Vita LiberataLuxury Tan Self Tanning Anti Age Serum ser autobronzant pentru fata anti-imbatranire

Vita Liberata Luxury Tan Self Tanning Anti Age Serum ser autobronzant pentru fata anti-imbatranire
Vita Liberata Luxury Tan Self Tanning Anti Age Serum ser autobronzant pentru fata anti-imbatranire
15 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: VTL01935

Produsul autobronzant pentru față conferă tenului un look bronzat, perfect natural.

Caracteristici:

  • oferă tenului un bronz natural auriu
  • hidratează și hrănește profund
  • uniformizează culoarea tenul

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile incluse.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Pasiunea pentru un bronz sănătos - încercați fenomenul numit auto-bronzare. Vita Liberata combină produsele cosmetice de îngrijire cu auto-bronzarea, deoarece țelul brandului este o piele care arată și se simte frumoasă. Oferiți-vă și dvs., cu produsele Vita Liberata, un bronz cu aspect total natural, în plus cu tehnologia unică inodoră Odor Remove™, în confortul de acasă.

Formula produselor se bazează pe extracte organice naturale și certificate. Brandul de cosmetice auto-bronzante Vita Liberata este primul care a lansat produse complet non-toxice din această categorie, combinând inovația cu o abordare etică față de natură. Datorită acestui concept, brandul a câștigat fidelitatea celebrităților din întreaga lume - cum ar fi Gwyneth Paltrow, Rita Ora sau Ellie Goulding.

Crema sau spuma nuanțatoare auto-bronzantă Vita Liberata Fabulous oferă pielii dvs. nu numai un aspect bronzat sănătos, ci și o textură catifelată și o hidratare de lungă durată. Un bronz perfect vă asigură și sprayul auto-bronzat Vita Liberata, datorită căruia picioarele dvs. vor arăta, la balurile de iarnă, ca și cum tocmai v-ați fi întors din vacanța de vară. Iar produsele inovatoare Vita Liberata Phenomenal, cu uscare rapidă, conferă pielii un bronz frumos, care se menține chiar și 3 săptămâni!