Vita Liberata IlluminazeBronzer iluminant

Vita Liberata Illuminaze Bronzer iluminant
Vita Liberata Illuminaze Bronzer iluminant
culoare Medium 30 ml

Cod: VTL01941 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Folosiți codul 20ro în coșul de cumpărături și beneficiați de 20% reducere la brandurile selectate. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descrierea produsului Vita Liberata Illuminaze

Bronzerul cu efect de iluminare conferă pielii un look tineresc și strălucitor, intensificând frumusețea naturală.

Caracteristici:

  • îngrijește tenul și îmbunătățește calitatea acestuia
  • calmează, iluminează și catifelează
  • favorizează elasticitatea tenului
  • încetinește procesul de îmbătrânire a pielii

Compoziție:

  • pantenol cu provitamina B5 – calmează iritarea
  • ulei de macadamia – are acțiune antirid și efect de fermitate
  • tehnologia Advoganic™ – încetinește procesul de îmbătrânire
  • sistem Moisture Locking – hidratează pielea timp de 72 de ore
  • fără alcool și parfum

Mod de aplicare:
Produsul se aplică pe tenul hidratat, în puncte mici, pe întreaga față. Apoi se întinde uniform, de o manieră asemănătoare unui fond de ten.

Despre brand Vita Liberata

Pasiunea pentru un bronz sănătos - încercați fenomenul numit auto-bronzare. Vita Liberata combină produsele cosmetice de îngrijire cu auto-bronzarea, deoarece țelul brandului este o piele care arată și se simte frumoasă. Oferiți-vă și dvs., cu produsele Vita Liberata, un bronz cu aspect total natural, în plus cu tehnologia unică inodoră Odor Remove™, în confortul de acasă.

Formula produselor se bazează pe extracte organice naturale și certificate. Brandul de cosmetice auto-bronzante Vita Liberata este primul care a lansat produse complet non-toxice din această categorie, combinând inovația cu o abordare etică față de natură. Datorită acestui concept, brandul a câștigat fidelitatea celebrităților din întreaga lume - cum ar fi Gwyneth Paltrow, Rita Ora sau Ellie Goulding.

Crema sau spuma nuanțatoare auto-bronzantă Vita Liberata Fabulous oferă pielii dvs. nu numai un aspect bronzat sănătos, ci și o textură catifelată și o hidratare de lungă durată. Un bronz perfect vă asigură și sprayul auto-bronzat Vita Liberata, datorită căruia picioarele dvs. vor arăta, la balurile de iarnă, ca și cum tocmai v-ați fi întors din vacanța de vară. Iar produsele inovatoare Vita Liberata Phenomenal, cu uscare rapidă, conferă pielii un bronz frumos, care se menține chiar și 3 săptămâni!

Rating Vita Liberata Illuminaze