Treci la conținutul principal

Procesul de aplicare este simplu:

Pasul 1.
PREGĂTIREA
Cel mai important pas în aplicarea unui produs autobronzant este pregătirea. Gândiți-vă la pielea dvs. ca la o pânză pentru pictură, care trebuie să fie pregătită corespunzător pentru a obține cele mai perfecte rezultate. Începeți prin a vă exfolia pielea cu un produs exfoliant pentru corp fără ulei, acordând o atenție deosebită zonelor uscate, cum ar fi coatele și genunchii. De ce nu este o idee bună să folosiți un produs exfoliant pe bază de ulei? Pentru că reziduul unui produs gras ar forma o barieră pe piele și rezultatul nu ar fi niciodată perfect. În cele din urmă, nu uitați să îndepărtați părul nedorit și evitați să folosiți creme hidratante, loțiuni de corp și parfumuri. 

Pasul 2.
O față bronzată
Adăugați la rutina de îngrijire a tenului pe timp de noapte câteva picături din serul nostru Face Serum, și vă veți trezi cu un ten natural strălucitor. Aplicați direct pentru a obține un efect mai intens de bronz. Cu cât mai multe picături, cu atât mai multă strălucire!

Pasul 3.
Îngrijire autobronzantă pentru corp
Gama noastră premiată de produse nuanțatoare și autobronzante obișnuite și de machiaj include o varietate de produse pentru toate tipurile de ten. Nu uitați să folosiți mănușa noastră de precizie cu două fețe atunci când aplicați cremele autobronzante pentru corp. În cazul în care v-ați întrebat vreodată dacă o mănușă pentru aplicare este cu adevărat necesară, noi, ca experți în bronzare, zicem un da categoric!

Pasul 4.
Lăsați-vă bronzul să se contureze și treziți-vă cu o piele strălucitoare
Bronzul dvs. are nevoie de cel puțin șase ore pentru a obține cele mai bune rezultate. În acest timp, evitați contactul cu apa și aveți grijă să nu transpirați, deoarece ar putea afecta acțiunea produselor și provoca un efect neuniform.

Pasul 5.
Ultimele detalii
După ce ați obținut bronzul potrivit, este timpul pentru câțiva pași finali pentru a vă asigura că tenul și pielea corpului arată perfect. Aveți nevoie de un efect imediat? Folosiți produsul nostru de perfecționare Beauty Blur ca primer sub fondul de ten sau de unul singur pentru o iluminare frumoasă a tenului nemachiat. Fondul nostru de ten Body Blur asigură apoi un ten impecabil, strălucitor, gata pentru obiectivul fotografului.

Pasul 6.
Prelungiți rezistența bronzului dvs.
Doriți ca bronzul dvs. să dureze mai mult timp? Folosiți loțiunea noastră hidratantă autobronzantă pentru corp Fabulous Gradual Tanning Lotion cu efect gradual sau aplicați Moisture Boost pentru a conferi hidratare fără efect colorant.