Vila HermanosApothecary Bergamot & Orange Blossom spray pentru camera

Vila Hermanos Apothecary Bergamot & Orange Blossom spray pentru camera
Vila Hermanos Apothecary Bergamot & Orange Blossom spray pentru camera
100 ml

Cod: VLH06843 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Vila Hermanos Apothecary Bergamot & Orange Blossom
Compoziție

Odorizantul de cameră Vila Hermanos Apothecary Bergamot & Orange Blossom parfumează minunat încăperile, cu o singură pulverizare. Datorită efectului imediat, te poți bucura de aroma plăcută oricând dorești.

Caracteristici:

  • parfum proaspăt
  • parfum citric

Cum se utilizează:
Sprayul este ideal pentru parfumarea spațiilor mai mici. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. În cazul în care conținutul difuzorului intră în contact cu pielea, aceasta se spală imediat cu multă apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, se vor clăti cu apă timp de câteva minute. Conține aerosoli extrem de inflamabili. Se va evita apropierea de suprafețe fierbinți, de scântei, de flacără deschisă și de alte surse de căldură. Recipient sub presiune, pericol de explozie în cazul încălzirii sau deteriorării ambalajului. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
citrice, bergamota, tonuri luxuriante
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
note florale, iasomie, portocala, petitgrain - ulei de portocala amara
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc, iasomie, patchouli
Categoria parfumurilor de interior
citrice, fresh

Rating Vila Hermanos Apothecary Bergamot & Orange Blossom