Victoria's SecretVelvet Petals set cadou II. pentru femei

Victoria's Secret Velvet Petals set cadou II. pentru femei
Victoria's Secret Velvet Petals set cadou II. pentru femei

Cod: VIS05005 | Acest produs este momentan indisponibil

spray pentru corp 75 ml + gel de duș 89 ml + lapte de corp 75 ml + geanta de cosmetice

Un cadou pentru tine
Folosiți codul notino în coșul de cumpărături și beneficiați de 15% reducere la parfumuri. Nu se aplică produselor aflate la promoție sau lichidare de stoc.

Descriere Victoria's Secret Velvet Petals
Compoziție

Căutați cadoul ideal pentru parteneră, soră sau pentru mama dvs.? Setul cu parfum feminin Victoria's Secret Velvet Petals aduce sigur un zâmbet larg pe chipul celor dragi.

Caracteristici:

  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului
  • o frumoasă geantă cadou
  • bucură orice femeie

Setul conține:

  • spray pentru corp 75 ml
  • gel de duș 89 ml
  • lapte de corp 75 ml
  • geanta de cosmetice

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Victoria's Secret

Parfumurile Victoria’s Secret | Nu veți găsi pe lume un model care să nu-şi dorească să devină un așa-zis „înger“ Victoria’s Secret. Această marcă de modă a fost fondată în anul 1977 de omul de afaceri american Roy Raymond. Roy a ajuns la concluzia că majoritatea bărbaţilor (inclusiv el însuși) ar aprecia posibilitatea de a cumpăra lenjerie pentru partenera sa dintr-un magazin de specialitate. De aceea a deschis un asemenea magazin. Rezultatul i-a depășit toate așteptările – deja după primul an a trebuit să deschidă alte trei filiale.
Astăzi Victoria’s Secret vinde nu doar îmbrăcăminte de lux, ci și cosmetice de primă calitate. De un succes enorm se bucură mai ales parfumurile sale. Gama de produse cu cea mai mare popularitate este probabil Dream Angels, lansată în anul 2000 și actualizată de atunci cu regularitate.
Victoria’s Secret se mândrește cu faptul că angajează cele mai faimoase supermodele ca, de exemplu, Gisele Bündchen, Miranda Kerr și Naomi Campbell. Nu mai puțin selectivă este și în ceea ce privește parfumurile – la creaţia parfumului Victoria’s Secret au contribuit Annie Buzantin, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinais și alte nume sonore din acest domeniu.
O mențiune specială merită și alte produse Victoria’s secret – de exemplu, gelurile de duș și laptele sau cremele de corp. Acestea sunt disponibile în multe și variate colecții (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne etc.), în care fiecare îşi poate găsi aroma favorită. În plus, sunt oferite la prețuri surprinzător de mici.
Marca Victoria’s Secret va atrage cu siguranță toate femeile care doresc să fie sexy, cărora le plac parfumurile senzuale, tandre și rafinate şi care doresc să încerce produse cosmetice folosite de către celebritățile de la Hollywood.

Rating Victoria's Secret Velvet Petals