Victoria's Secret Seduction Dark Orchid

eau de parfum pentru femei 50 ml

Victoria's Secret Seduction Dark Orchid eau de parfum pentru femei 50 ml
Victoria's Secret Seduction Dark Orchid eau de parfum pentru femei 50 ml
Victoria's Secret Seduction Dark Orchid eau de parfum pentru femei 50 ml
Victoria's Secret Seduction Dark Orchid eau de parfum pentru femei 50 ml
50 ml

Cod: VIS1141 | Acest produs este momentan indisponibil
Victoria's Secret Seduction Dark Orchid
50 ml

Descriere parfum Victoria's Secret Seduction Dark Orchid

Parfumul Victoria's Secret Seduction Dark Orchid , unic și irezistibil de seducător, te vrăjește cu intensitatea și aura sa de lux.

  • parfum floral
  • pentru femeia senzuală
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziție

Note varf
ananas, bergamota, coacaze negre, portocale rosii, pruna, yuzu
Note inima
cala, iasomie, lacramioare, orhidee, orhidee neagra
Note baza
agar, casmir, cihlimbar, mosc, tonka
Grupe de parfumuri
florale, orientale

Despre brand Victoria's Secret

Parfumurile Victoria’s Secret | Nu veți găsi pe lume un model care să nu-şi dorească să devină un așa-zis „înger“ Victoria’s Secret. Această marcă de modă a fost fondată în anul 1977 de omul de afaceri american Roy Raymond. Roy a ajuns la concluzia că majoritatea bărbaţilor (inclusiv el însuși) ar aprecia posibilitatea de a cumpăra lenjerie pentru partenera sa dintr-un magazin de specialitate. De aceea a deschis un asemenea magazin. Rezultatul i-a depășit toate așteptările – deja după primul an a trebuit să deschidă alte trei filiale.
Astăzi Victoria’s Secret vinde nu doar îmbrăcăminte de lux, ci și cosmetice de primă calitate. De un succes enorm se bucură mai ales parfumurile sale. Gama de produse cu cea mai mare popularitate este probabil Dream Angels, lansată în anul 2000 și actualizată de atunci cu regularitate.
Victoria’s Secret se mândrește cu faptul că angajează cele mai faimoase supermodele ca, de exemplu, Gisele Bündchen, Miranda Kerr și Naomi Campbell. Nu mai puțin selectivă este și în ceea ce privește parfumurile – la creaţia parfumului Victoria’s Secret au contribuit Annie Buzantin, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinais și alte nume sonore din acest domeniu.
O mențiune specială merită și alte produse Victoria’s secret – de exemplu, gelurile de duș și laptele sau cremele de corp. Acestea sunt disponibile în multe și variate colecții (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne etc.), în care fiecare îşi poate găsi aroma favorită. În plus, sunt oferite la prețuri surprinzător de mici.
Marca Victoria’s Secret va atrage cu siguranță toate femeile care doresc să fie sexy, cărora le plac parfumurile senzuale, tandre și rafinate şi care doresc să încerce produse cosmetice folosite de către celebritățile de la Hollywood.

Rating Victoria's Secret Seduction Dark Orchid

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!