Victoria's SecretSuch a Flirt spray pentru corp pentru femei

1×
Victoria's Secret Such a Flirt spray pentru corp pentru femei
Victoria's Secret Such a Flirt spray pentru corp pentru femei
Promoție
250 ml
66RON

26,40RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: VIS0868 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 21.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Victoria's Secret Such a Flirt
Compoziție

Parfum discret pentru bună dispoziție. Spray-ul pentru corp Victoria’s Secret Such a Flirt este creat special pentru femeia mereu activă, jucăușă și romantică. Aromele sale intens fructate, cu tente gurmande, redau o stare extraordinară, energizantă. Proprietățile regenerante ale plantei de aloe vera hrănesc pielea și o lasă mai moale și mai catifelată.

  • aromă proaspătă și fructată
  • apreciat de femeile cu suflet romantic și jucăuș

Compoziția parfumului
Spray-ul pentru corp Victoria’s Secret Such a Flirt are note fructate care vă poartă cu gândul la nopțile senine de vară. Aroma sa discretă este îmbogățită de orhidee și mușețel. Întreaga simfonie se încheie cu un strop de aloe vera care are, pe lângă parfumul delicat, proprietăți hidratante.

Compoziție

Substanțe active
aloe vera

Despre brand Victoria's Secret

Parfumurile Victoria’s Secret | Nu veți găsi pe lume un model care să nu-şi dorească să devină un așa-zis „înger“ Victoria’s Secret. Această marcă de modă a fost fondată în anul 1977 de omul de afaceri american Roy Raymond. Roy a ajuns la concluzia că majoritatea bărbaţilor (inclusiv el însuși) ar aprecia posibilitatea de a cumpăra lenjerie pentru partenera sa dintr-un magazin de specialitate. De aceea a deschis un asemenea magazin. Rezultatul i-a depășit toate așteptările – deja după primul an a trebuit să deschidă alte trei filiale.
Astăzi Victoria’s Secret vinde nu doar îmbrăcăminte de lux, ci și cosmetice de primă calitate. De un succes enorm se bucură mai ales parfumurile sale. Gama de produse cu cea mai mare popularitate este probabil Dream Angels, lansată în anul 2000 și actualizată de atunci cu regularitate.
Victoria’s Secret se mândrește cu faptul că angajează cele mai faimoase supermodele ca, de exemplu, Gisele Bündchen, Miranda Kerr și Naomi Campbell. Nu mai puțin selectivă este și în ceea ce privește parfumurile – la creaţia parfumului Victoria’s Secret au contribuit Annie Buzantin, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinais și alte nume sonore din acest domeniu.
O mențiune specială merită și alte produse Victoria’s secret – de exemplu, gelurile de duș și laptele sau cremele de corp. Acestea sunt disponibile în multe și variate colecții (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne etc.), în care fiecare îşi poate găsi aroma favorită. În plus, sunt oferite la prețuri surprinzător de mici.
Marca Victoria’s Secret va atrage cu siguranță toate femeile care doresc să fie sexy, cărora le plac parfumurile senzuale, tandre și rafinate şi care doresc să încerce produse cosmetice folosite de către celebritățile de la Hollywood.

Rating Victoria's Secret Such a Flirt1