Victoria's Secret Pure Seduction spray pentru corp pentru femei

46×
Victoria's Secret Pure Seduction spray pentru corp pentru femei
Victoria's Secret Pure Seduction spray pentru corp pentru femei
250 ml
58RON

23,20RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: VIS0858 | În stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 21.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Victoria's Secret Pure Seduction

Sprayul de corp Pure Seduction de la Victoria's Secret vă înfășoară într-un voal de seducție și dă o senzație incredibilă de senzualitate.

  • aromă delicată, florală, cu o atingere dulce
  • ideal pentru zilele însorite de primăvară și vară.
  • spray-ul este foarte neted pe piele

Compoziția:
Pepene galben, prune și frezie sunt ingredientele cheie pentru aroma irezistibilă și seducătoare a spray-ului.

Povestea: 
Spray-ul de corp Pure Seduction din colecția Secret Garden de la Victoria's Secret a fost creat pentru a sărbători tot ce este individual, unic și de moment.

Despre brand Victoria's Secret

Parfumurile Victoria’s Secret | Nu veți găsi pe lume un model care să nu-şi dorească să devină un așa-zis „înger“ Victoria’s Secret. Această marcă de modă a fost fondată în anul 1977 de omul de afaceri american Roy Raymond. Roy a ajuns la concluzia că majoritatea bărbaţilor (inclusiv el însuși) ar aprecia posibilitatea de a cumpăra lenjerie pentru partenera sa dintr-un magazin de specialitate. De aceea a deschis un asemenea magazin. Rezultatul i-a depășit toate așteptările – deja după primul an a trebuit să deschidă alte trei filiale.
Astăzi Victoria’s Secret vinde nu doar îmbrăcăminte de lux, ci și cosmetice de primă calitate. De un succes enorm se bucură mai ales parfumurile sale. Gama de produse cu cea mai mare popularitate este probabil Dream Angels, lansată în anul 2000 și actualizată de atunci cu regularitate.
Victoria’s Secret se mândrește cu faptul că angajează cele mai faimoase supermodele ca, de exemplu, Gisele Bündchen, Miranda Kerr și Naomi Campbell. Nu mai puțin selectivă este și în ceea ce privește parfumurile – la creaţia parfumului Victoria’s Secret au contribuit Annie Buzantin, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinais și alte nume sonore din acest domeniu.
O mențiune specială merită și alte produse Victoria’s secret – de exemplu, gelurile de duș și laptele sau cremele de corp. Acestea sunt disponibile în multe și variate colecții (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne etc.), în care fiecare îşi poate găsi aroma favorită. În plus, sunt oferite la prețuri surprinzător de mici.
Marca Victoria’s Secret va atrage cu siguranță toate femeile care doresc să fie sexy, cărora le plac parfumurile senzuale, tandre și rafinate şi care doresc să încerce produse cosmetice folosite de către celebritățile de la Hollywood.

Rating Victoria's Secret Pure Seduction46