Victoria's SecretLove Addict spray pentru corp pentru femei

33×
Victoria's Secret Love Addict spray pentru corp pentru femei
Victoria's Secret Love Addict spray pentru corp pentru femei
Economisiți
66RON

Economisiți 6%
250 ml
62RON

În stoc | 24,80RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: VIS0849

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 19.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Bucurați-vă din plin de fiecare moment, cu un parfum care devine noua dvs. dependență. Sprayul de corp pentru femei Victoria‘s Secret Love Addict vă insuflă ore de energie și de elan. Sigur vă veți îndrăgosti de el.

  • o aromă seducătoare, de fructe și flori
  • ceața Love Addict conferă o senzație plăcută și înviorătoare
  • pentru femei romantice, în căutarea iubirii

Compoziția parfumului
Compoziția îmbină acordurile îmbătătoare ale orhideei sălbatice cu tonurile delicate ale mimozei. Rezultă o aromă foarte delicată, care vă subliniază farmecul feminin.

Compoziție

Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Parfumurile Victoria’s Secret | Nu veți găsi pe lume un model care să nu-şi dorească să devină un așa-zis „înger“ Victoria’s Secret. Această marcă de modă a fost fondată în anul 1977 de omul de afaceri american Roy Raymond. Roy a ajuns la concluzia că majoritatea bărbaţilor (inclusiv el însuși) ar aprecia posibilitatea de a cumpăra lenjerie pentru partenera sa dintr-un magazin de specialitate. De aceea a deschis un asemenea magazin. Rezultatul i-a depășit toate așteptările – deja după primul an a trebuit să deschidă alte trei filiale.
Astăzi Victoria’s Secret vinde nu doar îmbrăcăminte de lux, ci și cosmetice de primă calitate. De un succes enorm se bucură mai ales parfumurile sale. Gama de produse cu cea mai mare popularitate este probabil Dream Angels, lansată în anul 2000 și actualizată de atunci cu regularitate.
Victoria’s Secret se mândrește cu faptul că angajează cele mai faimoase supermodele ca, de exemplu, Gisele Bündchen, Miranda Kerr și Naomi Campbell. Nu mai puțin selectivă este și în ceea ce privește parfumurile – la creaţia parfumului Victoria’s Secret au contribuit Annie Buzantin, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinais și alte nume sonore din acest domeniu.
O mențiune specială merită și alte produse Victoria’s secret – de exemplu, gelurile de duș și laptele sau cremele de corp. Acestea sunt disponibile în multe și variate colecții (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne etc.), în care fiecare îşi poate găsi aroma favorită. În plus, sunt oferite la prețuri surprinzător de mici.
Marca Victoria’s Secret va atrage cu siguranță toate femeile care doresc să fie sexy, cărora le plac parfumurile senzuale, tandre și rafinate şi care doresc să încerce produse cosmetice folosite de către celebritățile de la Hollywood.