Vichy Slow Âge

set cosmetice I.

Vichy Slow Âge set cosmetice I.
Vichy Slow Âge set cosmetice I.
Vichy Slow Âge set cosmetice I.
Reducere specială
127RON

Cod: VCH07365 | 1 de buc. în stoc

Ambalaj ușor deteriorat | Conținutul produsului: 100%

Setul contine: Slow Âge Daily Care Targeting Developing Signs of Ageing SPF 30 50 ml + Pureté Thermale One Step Cleansing Micellar Solution 3 in 1 30 ml + Minéral 89 Fortifying and Plumping Daily Booster 5 ml

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 28.03.2019
Ridicare personală
joi 28.03.2019
Vichy Slow Âge
| 127RON

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibila
Tipuri de seturi
set cosmetice
Vârsta
primele riduri

Despre brand Vichy

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și de tenuri, chiar și a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apa termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative.

Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergenței de maxim succes între cosmetică și medicină. Tolerabilitatea excelentă, eficiența dovedită, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în producție - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

Vichy ajută cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnică a pielii și a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completă de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.