VichyLiftactiv Supreme set cosmetice I. pentru femei

Vichy Liftactiv Supreme set cosmetice I. pentru femei
Vichy Liftactiv Supreme set cosmetice I. pentru femei

Cod: VCH06265 | Acest produs este momentan indisponibil

Liftactiv Supreme îngrijire de noapte pentru fermitate pentru piele normală și mixtă 50 ml + Pureté Thermale apa pentru curatare cu particule micele 3 in 1 30 ml + Minéral 89 booster hialuronic fortifiant, de umplere dermică 5 ml

Caracteristici

Tipul de ten
ten sensibil, ten normal, ten mixt
Tipuri de seturi
set cadou
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua
Substanțe active
acid hialuronic

Despre brand Vichy

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și de tenuri, chiar și a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apa termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative.

Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergenței de maxim succes între cosmetică și medicină. Tolerabilitatea excelentă, eficiența dovedită, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în producție - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

Vichy ajută cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnică a pielii și a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completă de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.

Rating Vichy Liftactiv Supreme