Vichy Homme Anti-Irritationspumă pentru bărbierit pentru piele sensibila si iritabila

Vichy Homme Anti-Irritation spumă pentru bărbierit pentru piele sensibila si iritabila
Vichy Homme Anti-Irritation spumă pentru bărbierit pentru piele sensibila si iritabila
200 ml
53RON

Cod: VCH0123 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Vichy de minim 130 RON și vă oferim două miniaturi bestseller pentru reîntinerire: Minéral 89 serum la 10 ml și Liftactiv Supreme cremă de zi la 15 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 28.01.2020
Ridicare personală
luni 27.01.2020
  • Descrierea produsului
  • Despre brand
  • Rating

Descrierea produsului Vichy Homme Anti-Irritation
Caracteristici

Produsul de bărbierit Vichy Homme Anti-Irritation facilitează rasul fără probleme.

Caracteristici:

  • facilitează bărbieritul
  • previne iritarea pielii
  • regenerează și revitalizează tenul

Cum se utilizează:
Pe fața și pe gâtul umezite, se aplică o cantitate suficientă de preparat. Se întinde uniform, cu mișcări circulare, până când se formează o spumă. După bărbierit, se spală bine.

Caracteristici

Efect
calmare, împotriva roșeții
Tipul de ten
ten sensibil
Consistență
spumă

Despre brand Vichy

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și de tenuri, chiar și a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apa termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative.

Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergenței de maxim succes între cosmetică și medicină. Tolerabilitatea excelentă, eficiența dovedită, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în producție - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

Vichy ajută cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnică a pielii și a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completă de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.

Rating Vichy Homme Anti-Irritation