Vichy Dercos Neogenic

tratament tratament pentru a restabili densitatea parului

24×
Vichy Dercos Neogenic tratament tratament pentru a restabili densitatea parului
Vichy Dercos Neogenic tratament tratament pentru a restabili densitatea parului
Vichy Dercos Neogenic tratament tratament pentru a restabili densitatea parului
Vichy Dercos Neogenic tratament tratament pentru a restabili densitatea parului
28x6 ml

Cod: VCH1141 | Acest produs este momentan indisponibil
Vichy Dercos Neogenic
28x6 ml

Descriere cosmetice Vichy Dercos Neogenic

Descriere:
Tratamentul impotriva caderii parului Vichy Dercos Neogenic ajuta la regenerarea celulelor stem ce stimuleaza cresterea firelor de par. Creat dintr-o formula speciala ce actioneaza asupra tesutului de piele din jurul radacinii firului de par, produsul actioneaza impotriva caderii parului si stimuleaza crestere unor noi fire de par. Principalul ingredient, Stemoxydine, este o molecula ce ajuta la formarea unui mediu optim pentru o mai buna functionare a celulelor stem ce sunt situate pe folicului pilos, ajutand la reactivarea lor.
Scopul tratamentului Vichy Dercos Neogenic este de a activa aceste stelule si de a stimula cresterea firelor de par. Tratamentul contine flacoane de 6 ml ce se recomanda sa se aplice pentru o perioada de trei luni, de preferinta o data pe zi pe parul uscat sau umed. Pachetul include si un aplicator cu ajutorul caruia puteti efectua un masaj ce ajuta la aplicarea eficienta a substantei. Textura produsului nu este lipicioasa si se absoarbe foarte repede. Dercos Neogenic este un produs hipoalergenic, fara parabeni. Produsul poate fi utilizat atat de femei cat si de barbati.

 Efecte:

  • Stimularea cresterii firului de par
  • Reactivarea celulelor stem
  • Activarea foliculilor de par

Substanta activa:

  • Stemoxydine 5% - ajuta la mentinerea unui mediu optim pentru o buna functionare a celulelor stem si stimuleaza cresterea parului

Tipul de par:
Par subtire

Aplicare:
Aplicati o fiola in fiecare zi timp de 3 luni. Produsul trebuie aplicat prin masaj pe parul uscat sau umed. Nu necesita clatire.

Caracteristici

Consistență
ser
Efect
Stimularea creșterii părului
Tipuri de păr
Îngrijire păr subțiat și căderea părului

Despre brand Vichy

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și de tenuri, chiar și a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apa termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative.

Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergenței de maxim succes între cosmetică și medicină. Tolerabilitatea excelentă, eficiența dovedită, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în producție - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

Vichy ajută cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnică a pielii și a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completă de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.