Vichy Capital Soleil Beach Protectlapte multi protector hidratant SPF 30

Vichy Capital Soleil Beach Protect lapte multi protector hidratant SPF 30
Vichy Capital Soleil Beach Protect lapte multi protector hidratant SPF 30
Lichidare de stoc
200 ml
74RON

Cod: VCH07086 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Vichy de minim 130 RON și vă oferim două miniaturi bestseller pentru reîntinerire: Minéral 89 serum la 10 ml și Liftactiv Supreme cremă de zi la 15 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 29.01.2020
Ridicare personală
marți 28.01.2020
  • Descrierea produsului
  • Despre brand
  • Rating

Descrierea produsului Vichy Capital Soleil Beach Protect
Caracteristici

Produsul de protecție solară Vichy Capital Soleil Beach Protect constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.

Caracteristici:

  • protejează tenul față de efectele negative ale radiațiilor UV
  • hidratează intens
  • poate fi folosit pe față și pe corp
  • produsul este rezistent la apă

Cum se utilizează:
Înainte de expunerea la soare, se aplică pe tot corpul o cantitate suficientă de produs. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, în caz de transpirație și după uscarea pielii cu prosopul.

Caracteristici

Factor de protecție
protecție ridicată (SPF 30 – SPF 50)
Consistență
lapte
Tipul de piele
ten sensibilă
Tipul de ten
ten sensibil

Despre brand Vichy

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și de tenuri, chiar și a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apa termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative.

Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergenței de maxim succes între cosmetică și medicină. Tolerabilitatea excelentă, eficiența dovedită, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în producție - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

Vichy ajută cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnică a pielii și a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completă de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.

Rating Vichy Capital Soleil Beach Protect