Versace Gianni Versace Couture Violet Eau de Parfum pentru femei

Versace Gianni Versace Couture  Violet Eau de Parfum pentru femei
Versace Gianni Versace Couture  Violet Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: VER3247 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Versace Gianni Versace Couture Violet
Compoziție

Parfumul Versace Gianni Versace Couture Violet este acea aromă pur feminină cu care te remarci în orice societate.

  • parfum floral
  • parfum pielos
  • pentru femeia modernă și încrezătoare
  • pentru fiecare zi

Compoziție

Compozitie
heliotrop, violeta, mosc, mimoza
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Versace

Brandul Versace simbolizează luxul italian și stilul clasic, cu un stop de extravaganță. Articolele de modă, parfumurile și accesoriile cu emblematicul logo al Meduzei combină un stil de viață modern cu dragostea pentru tradițiile italiene și patrimoniul familial.

Povestea acestui brand de lux a început în 1978, odată cu fondarea sa, la Milano, de către Gianni Versace, un designer progresist și excentric. Stilul său distinct a cucerit imediat fanii din întreaga lume, iar Versace a devenit una dintre casele de modă internaționale de top. Primul parfum Versace – Gianni Versace for Women – a fost lansat în 1981, iar astăzi portofoliul include zeci de parfumuri Versace pentru femei și bărbați.

Printre cele mai populare parfumuri Versace se numără apa de toaletă Versace Eros, cu o compoziție aromatică, apele de toaletă Dylan Blue și Versace The Dreamer și arzătoarea apă de parfum Versace Eros Flame. Doamnele si domnișoarele din întreaga lume adoră legendarul parfum de fructe și flori Versace Bright Crystal sau parfumul floral-lemnos Versace Versense. Succese răsunătoare au înregistrat și seturile cadou, unde parfumurile Versace pentru femei sunt prezentate alături de cosmetice similar parfumate, pentru răsfățul corpului.

Încercați și dvs. parfumurile Versace – esențe pasionale cu temperament italian.

Rating Versace Gianni Versace Couture Violet