ValentinoVoce Viva Intensa Eau de Parfum pentru femei

Valentino Voce Viva Intensa Eau de Parfum pentru femei
Valentino Voce Viva Intensa Eau de Parfum pentru femei
Nou
Livrare gratuită
100 ml
690RON

În stoc | 690,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: VAL00704
1
Un cadou pentru tine
La achiziția produselor Valentino de peste 350 RON vă oferim cadou parfumul de femei Donna Born In Roma Yellow Dream la 15 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin FAN Courier. Data estimata pentru livrare:
începând de mâine luni 29.11.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 29.11.2021

Mai proeminentă și mai intensă – așa sună vocea dvs., la fel ca apa de parfum pentru femei, Valentino Voce Viva Intensa, al cărei scop este să o celebreze. Sloganul acestui parfum, „vocea mea, puterea mea”, reprezintă perfect vocea dvs., care se va auzi și mai bine cu ajutorul acestuia.

  • un parfum floral, cu nuanțe intense de lemn
  • lansat în anul 2021
  • o continuare mai intensă a parfumului Valentino Voce Viva

Compoziția parfumului
Parfumul debutează prin nuanțele strălucitoare ale bergamotei, cu zemoasa mandarină. Apoi intră pe scenă opulenta floare de portocal, potențată de iasomie. Această contopire florală vă va însoți până la finalul parfumului, format de mușchiul cristalin, cu o doză mare de vanilie.

Povestea parfumului
Apa de parfum Voce Viva a fost lansată în anul 2020, obiectivul acesteia fiind să omagieze vocea feminină ca un fel de simț senzual. Versiunea mai intensă, Valentino Voce Viva Intensa, a apărut cu un an mai târziu și continuă moștenirea parfumului original, aceea de a celebra vocea femeilor și de a motiva pe oricine să își urmeze visurile.

În afară de compoziția mai intensă și mai opulentă a parfumului nou, Valentino Voce Viva Intensa se distinge și prin conținutul mai închis la culoare al flaconului. Acum, flaconul este decorat cu un capac într-o nuanță roșu închis, însă țintele și decupajul sub formă de „V” ale flaconului, tipice pentru casa de modă Valentino, rămân la fel.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
flori de mandarin, bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
Jasmine (arab), floare de portocal
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie Bourbon, muschi
Grupe de parfumuri
florale

Brandul de renume mondial Valentino poartă numele fondatorului său - legendarul Valentino Garavani, născut în 1932, în Voghera, Italia. Acest bărbat neobişnuit de talentat a câştigat încă din studenţie prestigiosul concurs de design International Wool Secretariat. Datorită acestui premiu, a primit oferta de a lucra pentru casa de modă franceză Jean Desses, împreună cu celebrul Guy Laroche.
Filozofia lui Valentino este destul de simplă. „Știu ce doresc femeile“, a spus odată. „Ele doresc să fie frumoase“. În anul 1960, a deschis un salon pe Via Condotti din Roma şi acolo a prezentat prima sa colecţie. Aceasta a înregistrat un succes imens. A atras şi interesul actriţei Elizabeth Taylor, care, în acea vreme, turna în Italia unul dintre filmele sale. Ea a devenit pe viaţă o admiratoare a creaţiilor lui Valentino.
La sfârşitul anilor optzeci, Valentino început să producă parfumuri de lux - iniţial în colaborare cu Procter & Gamble, iar ulterior cu Puig. Sunt senzuale, elegante, neconvenţionale, romantice şi îndrăzneţe. O menţiune specială merită şi flacoanele acestora. De exemplu, flaconul apei de parfum Valentina, al cărui gât este decorat cu o perlă neagră şi cu un inel de argint, poate fi considerat o capodoperă a genului.
La crearea parfumului Valentino au participat şi participă parfumieri renumiţi, precum Ilias Ermenidis, Francoise Caron, Alberto Morillas, Givaudan, Antoine Lie sau Cecile Matton. Valentino se mândreşte cu faptul că satisface cei mai pretenţioşi clienţi, din aproape toate grupurile de vârstă. Din bogata sa ofertă îşi pot alege parfumul favorit atât femeile tinere, cât şi domnii mai în vârstă.
Valentino mai oferă şi geluri de duş, lapte de corp, loţiuni după ras, rujuri şi alte produse cosmetice de cea mai înaltă calitate.
Brandul Valentino îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care cred că viaţa trebuie să fie savurată la maxim, care nu fac nimic pe jumătate şi care nu se mulţumesc cu puţin, ci doresc să-şi scoată în evidenţă stilul şi tânjesc după exclusivitate şi prestigiu social.