Valentino Valentina

lapte de corp pentru femei 200 ml

Valentino Valentina lapte de corp pentru femei 200 ml
Valentino Valentina lapte de corp pentru femei 200 ml
lapte de corp pentru femei 200 ml

Cod: VAL0086 | Acest produs este momentan indisponibil
Valentino Valentina
lapte de corp pentru femei 200 ml

Descriere parfum Valentino Valentina

Parfumul Valentina a fost lansat in luna septembrie a anului 2011 si a fost inspirat de Roma si de aromele italiene. A fost dezvoltat in colaborare cu Puig si parfumierii Alberto Morillas si Olivier Cresp.Este un parfum fresh, oriental cu note floral-fructate, plin de contradictii, fiind in acelasi timp delicat si puternic, elegant si senzual si rebel si distractiv. Notele de varf propun o combinatie de bergamot calabrian cu trufe albe, cele de mijloc sunt florale: de iasomie, tuberoza si floare de portocal, iar cele de baza sunt lemnoase cu cedru chilimbar si vanilie.

Despre brand Valentino

Brandul de renume mondial Valentino poartă numele fondatorului său - legendarul Valentino Garavani, născut în 1932, în Voghera, Italia. Acest bărbat neobişnuit de talentat a câştigat încă din studenţie prestigiosul concurs de design International Wool Secretariat. Datorită acestui premiu, a primit oferta de a lucra pentru casa de modă franceză Jean Desses, împreună cu celebrul Guy Laroche.
Filozofia lui Valentino este destul de simplă. „Știu ce doresc femeile“, a spus odată. „Ele doresc să fie frumoase“. În anul 1960, a deschis un salon pe Via Condotti din Roma şi acolo a prezentat prima sa colecţie. Aceasta a înregistrat un succes imens. A atras şi interesul actriţei Elizabeth Taylor, care, în acea vreme, turna în Italia unul dintre filmele sale. Ea a devenit pe viaţă o admiratoare a creaţiilor lui Valentino.
La sfârşitul anilor optzeci, Valentino început să producă parfumuri de lux - iniţial în colaborare cu Procter & Gamble, iar ulterior cu Puig. Sunt senzuale, elegante, neconvenţionale, romantice şi îndrăzneţe. O menţiune specială merită şi flacoanele acestora. De exemplu, flaconul apei de parfum Valentina, al cărui gât este decorat cu o perlă neagră şi cu un inel de argint, poate fi considerat o capodoperă a genului.
La crearea parfumului Valentino au participat şi participă parfumieri renumiţi, precum Ilias Ermenidis, Francoise Caron, Alberto Morillas, Givaudan, Antoine Lie sau Cecile Matton. Valentino se mândreşte cu faptul că satisface cei mai pretenţioşi clienţi, din aproape toate grupurile de vârstă. Din bogata sa ofertă îşi pot alege parfumul favorit atât femeile tinere, cât şi domnii mai în vârstă.
Valentino mai oferă şi geluri de duş, lapte de corp, loţiuni după ras, rujuri şi alte produse cosmetice de cea mai înaltă calitate.
Brandul Valentino îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care cred că viaţa trebuie să fie savurată la maxim, care nu fac nimic pe jumătate şi care nu se mulţumesc cu puţin, ci doresc să-şi scoată în evidenţă stilul şi tânjesc după exclusivitate şi prestigiu social.  

Rating Valentino Valentina

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!