Vademecum Junior

pasta de dinti cu aroma de menta pentru copii

Vademecum Junior pasta de dinti cu aroma de menta pentru copii
75 ml

Cod: VAD1423 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Vademecum Junior
75 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere cosmetice Vademecum Junior

Pasta de dinți Vademecum Junior curăță perfect dinții copiilor și-i menține albi și sănătoși.

Caracteristici:

  • protejează eficient dinții
  • împiedică apariția cariilor dentare
  • are un gust plăcut

Cum se utilizează:
Pasta se aplică pe periuța de dinți și se curăță dinții cu mișcări circulare delicate. După utilizarea pastei, se clătește bine gura.

Despre brand Vademecum

Brandul Vademecum asigură zilnic igiena bucală adecvată și le oferă dinților tot ceea ce este necesar pentru sănătatea și frumusețea lor. Vademecum oferă paste de dinți cu efect de albire pentru un zâmbet strălucitor, pentru dinții sensibili și pentru copii, precum și ape de gură anti-carie, cu un efect benefic asupra sănătății gingiilor.

Preparatele pentru igiena orală Vademecum sunt realizate pe baza celor mai recente descoperiri științifice și conțin ingrediente naturale, care asigură o protecție și o îngrijire eficientă pentru dinți și gingii. Vademecum a fost fondat în 1897 în Suedia, fiind cel mai vechi brand în domeniul igienei bucale, sub umbrela concernului Henkel.

Produsele Vademecum au fost introduse pe piața din Europa de Vest în anii 50. Datorită succesului acestora, în 1994, au fost introduse și în țările din Europa Centrală și de Est. Astăzi, brandul Vademecum s-a extins în toată Europa.