Vademecum Junior

pasta de dinti pentru nou-nascuti cu aroma de capsuni

Vademecum Junior pasta de dinti pentru nou-nascuti cu aroma de capsuni
50 ml

Cod: VAD1408 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Vademecum Junior
50 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere cosmetice Vademecum Junior

Pasta de dinți Vademecum Junior curăță perfect dinții copiilor și-i menține albi și sănătoși.

Caracteristici:

  • împiedică apariția cariilor dentare
  • fortifică dinții
  • are un gust plăcut

Cum se utilizează:
Se recomandă utilizarea pastei de cel puțin 2x pe zi, dimineața și seara sau după fiecare masă. După utilizarea pastei, se clătește bine gura.

Despre brand Vademecum

Brandul Vademecum asigură zilnic igiena bucală adecvată și le oferă dinților tot ceea ce este necesar pentru sănătatea și frumusețea lor. Vademecum oferă paste de dinți cu efect de albire pentru un zâmbet strălucitor, pentru dinții sensibili și pentru copii, precum și ape de gură anti-carie, cu un efect benefic asupra sănătății gingiilor.

Preparatele pentru igiena orală Vademecum sunt realizate pe baza celor mai recente descoperiri științifice și conțin ingrediente naturale, care asigură o protecție și o îngrijire eficientă pentru dinți și gingii. Vademecum a fost fondat în 1897 în Suedia, fiind cel mai vechi brand în domeniul igienei bucale, sub umbrela concernului Henkel.

Produsele Vademecum au fost introduse pe piața din Europa de Vest în anii 50. Datorită succesului acestora, în 1994, au fost introduse și în țările din Europa Centrală și de Est. Astăzi, brandul Vademecum s-a extins în toată Europa.