Trussardi The Black Rose

eau de parfum unisex 100 ml

Trussardi The Black Rose eau de parfum unisex 100 ml
Trussardi The Black Rose eau de parfum unisex 100 ml
100 ml

Cod: TRU1039 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
La cumpărarea oricăror produse de minim 190 RON, vă puteți alege gratuit în coșul de cumpărturi un set de călătorie pentru produsele cosmetice sau un ulei de plajă.
Trussardi The Black Rose
100 ml

Descriere parfum Trussardi The Black Rose

Apa de parfum unisex Trussardi Black Rose este un parfum senzual unisex, care spune povestea unei flori excepționale – trandafirul regal.

  • parfum oriental floral-picant
  • pentru femei și bărbați cu o personalitate puternică
  • un parfum festiv, pentru ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Compoziția este dominată de tonurile intense ale trandafirilor taif, din inima parfumului. Sunt completate cu sensibilitate de piperul roz, ușor picant. Baza parfumului este construită în stil clasic oriental, din acorduri calde de vanilie, de paciuli, de mosc și de ambră.

Povestea parfumului
Trussardi Black Rose este o odă adusă trandafirului de Damasc, cultivat în regiunea arabă Taif. Este cunoscut și sub numele „trandafir regal“ sau „trandafir de munte“. Crește în peisajul fermecător al munților din Arabia Saudită, plini de verdeață și de flori, în contrast abrupt cu deșertul. Parfumul simbolizează metamorfoza treptată a pustiului într-o grădină luxuriantă și fertilă.

Compoziție

Note varf
piper roz
Note inima
trandafir Taif
Note baza
cihlimbar, mosc, patchouli, vanilie
Grupe de parfumuri
florale, orientale

Despre brand Trussardi

Trussardi reprezintă esența stilului de viață italian. A luat ființă în anul 1911 la Bergamo și, inițial, s-a concentrat asupra producției de mănuși de lux. În deceniul care a urmat, a devenit una dintre casele de modă cele mai de succes. În anii ‘60, Nicola Trussardi a ridicat produsele din piele la un nou nivel, datorită artei prelucrării materialelor de calitate, croielii sofisticate și noilor cercetări în domeniul articolelor de pielărie. La scurt timp, brandul a adăugat și alte accesorii: colecțiile de modă pentru bărbați și femei și interioarele de lux ale automobilelor Alfa Romeo.

Tradiția brandului, cultura italiană și noile tendințe se transpun artistic și în parfumurile Trussardi. Fiecare parfum Trussardi reflectă aspecte rafinate ale stilului de viață italian. Încearcă, de exemplu, parfumul pentru femei Trussardi My Name sau emblematicul parfum pentru bărbați Trussardi My Land. Încearcă și tu aceste esențe ale eleganței, ale calității și ale prestigiului italian.

Rating Trussardi The Black Rose

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!