TrussardiLevriero Collection Donna Eau de Parfum pentru femei

Trussardi Levriero Collection Donna Eau de Parfum pentru femei
Trussardi Levriero Collection Donna Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: TRU01858 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Trussardi Levriero Collection Donna
Compoziție

Un clasic atemporal, care celebrează frumusețea naturală, feminitatea și eleganța. Apa de parfum pentru femei Trussardi Levriero Collection Donna devine rapid o parte indispensabilă a personalității dvs.

  • parfum floral
  • subliniază senzualitatea fiecărei femei
  • parfum de lux pentru pretențioși
  • ediție limitată

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
lamaie, apă fructată, yuzu
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
ceai de iasomie, floare de portocal, nufar
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal, cedru, vanilie, patchouli
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Trussardi

Trussardi reprezintă esența stilului de viață italian. A luat ființă în anul 1911 la Bergamo și, inițial, s-a concentrat asupra producției de mănuși de lux. În deceniul care a urmat, a devenit una dintre casele de modă cele mai de succes. În anii ‘60, Nicola Trussardi a ridicat produsele din piele la un nou nivel, datorită artei prelucrării materialelor de calitate, croielii sofisticate și noilor cercetări în domeniul articolelor de pielărie. La scurt timp, brandul a adăugat și alte accesorii: colecțiile de modă pentru bărbați și femei și interioarele de lux ale automobilelor Alfa Romeo.

Tradiția brandului, cultura italiană și noile tendințe se transpun artistic și în parfumurile Trussardi. Fiecare parfum Trussardi reflectă aspecte rafinate ale stilului de viață italian. Încearcă, de exemplu, parfumul pentru femei Trussardi My Name sau emblematicul parfum pentru bărbați Trussardi My Land. Încearcă și tu aceste esențe ale eleganței, ale calității și ale prestigiului italian.

Rating Trussardi Levriero Collection Donna