Topvet

Firma TOPVET este o companie de familie, fondata in anul 1990 de catre Dr. Jiří Pantůčkem, unul dintre cei mai cunoscuti producatori din Cehia de produse naturale si suplimente alimentare.

 

Astazi sunt disponibile pe piata sute de produse, care, datorita eficacitatii si a pretului redus au devenit foarte populare printre cumparatori.

Ulei pentru masaj, creme de piele, balsamuri, uleiuri din plante...produsele TOPVET au cele mai alese ingrediente, multe dintre ele fiind produse organice. Produsele organice TOPVET nu contin uleiuri sau coloranti sintetici, conservanti, produse animale sau ingrediente modificate genetic.

TOPVET se gandeste de asemenea si la iubitorii de animale. Acestia vor aprecia cu siguranta produse precum balsam pentru ghearele animalelor de casa, solutii de curatare in jurul ochilor sau tablete. Trebuie mentionate de asemenea si produsele pentru copii, in special gama TOPVET Safari (siropuri, ceaiuri, sapunuri, lapte bronzant si ulei etc...)

De asemenea, oferta companiei TOPVET include si medicamente special concepute pentru persoanele care sufera de diverse probleme de sanatate: astm, eczeme, alergii etc. Nu este de mirare ca TOPVET respinge testarea produselor pe animale si foloseste materiale reciclabile pentru ambalare.

In plus fata de protectia mediului TOPVET este de asemenea preocupat si de caritate - Fondul de Caritate sprijina Societatea Oncologica pentru Copii.

TOPVET se adreseaza tuturor persoanelor care se ingrijesc de frumusetea cat si de sanatatea lor, cumparand produse de inalta calitate pentru intreaga familie, aducandu-si astfel, indirect contributia si la o cauza nobila.

întregul text ascundeți textul

Ingrijire corp
Duș și baie
Nu conține produse compatibile cu aceste filtre.
Igienă intimă
Nu conține produse compatibile cu aceste filtre.
Protectie solara
Nu conține produse compatibile cu aceste filtre.
Vergeturi si celulita
Nu conține produse compatibile cu aceste filtre.
Îngrijire ten
Nu conține produse compatibile cu aceste filtre.
Ai ales
  • Original