TOP 10 parfumuri nișă de toamnă pentru femei și bărbați

Montale - Intense Cafe EDP - unisex - Un parfum care miroase a cafea proaspătă? De ce nu? Acest parfum minunat de la Montale combină aroma cafelei cu vanilie și trandafir.

Escentric Molecules - Molecule 01 EDT - unisex - Un parfum fenomen, care are la bază o singură notă unică, ce, la fiecare contact cu pielea, spune o poveste diferită.

Montale - Dark Purple EDP - pentru femei - Mirosul de trandafir, cu tonuri subtile de esențe de prune. Un parfum original și persistent semnat de Montale - unul dintre cele mai populare branduri de nișă.

Mancera - Aoud Café EDP - unisex - Parfumurile Montale cu note de cafea sunt dintre cele mai populare. Dar ce se întâmplă atunci când combinați cafea și esențe de lemn? Rezultatul e toamna încapsulată într-o sticlă!

Amouage - Interlude Men EDP - pentru barbati - Un parfum complex, misterios și cald, semnat de brandul premium de nișă Amouage.

Juliette Has a Gun - Lady Vengeance EDP - pentru femei - Acest parfum va încânta pe oricine care iubește cu adevărat o aromă intensă de trandafir.

Penhaligon's - Artemisia EDP - pentru femei - Un parfum intens dominat de note de violete și vanilie dulce.

L'Artisan Parfumeur - Timbuktu EDT - unisex - O compoziție fenomenală creată dintr-o aromă lemnos-răcoritoare de vetiver și o doză consistentă de tămâie. O experiență unică!

Serge Lutens - Ambre Sultan EDP - pentru femei - Un parfum oriental cu o opulentă bază de chihlimbar pentru toată lumea care iubește un parfum ce atrage atentia.

Montale - Black Aoud EDP - pentru barbati - Un amestec captivant și îndrăzneț de trandafir si lemn exotic de oud, conceput pentru cei cărora nu le este frică să exploreze necunoscutul.

întregul text ascundeți textul

TOP 10 parfumuri nișă de toamnă pentru femei și bărbați
Ai ales
  • Uz zilnic
Interval de prețuri

la