Tonino LamborghiniPrestigio Eau de Toilette pentru bărbați

Tonino Lamborghini Prestigio Eau de Toilette pentru bărbați
Tonino Lamborghini Prestigio Eau de Toilette pentru bărbați
125 ml
77RON

61,60RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: TLA00134 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 24.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Tonino Lamborghini Prestigio
Compoziție

Nu lăsați nimic să vă oprească și oferiți-vă imboldul cheie în orice situație. Apa de toaletă pentru bărbați Tonino Lamborghini Prestigio vă oferă un influx imediat de energie la nivel senzorial. Vă îmboldește să rezolvați totul cu viziune și degajare.

  • parfum citric
  • parfum gurmand
  • parfum cald, ideal pentru vreme rece
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
aroma de mandarine si portocale, nucsoara, ananas, lamaie de Amalfi
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
floare de portocal african, violeta, scortisoara, cihlimbar
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
virginia cedru, vanilie, tonka, mosc
Grupe de parfumuri
citrice, de fructe, gurmand

Despre brand Tonino Lamborghini

Tonino Lamborghini a proiectat primul său ceas de marcă în 1981. S-a inspirat din experiența sa profesională în inginerie și în design. Tonino Lamborghini a reușit să-și extindă conceptul de lux și în alte domenii care necesită tehnologii precise și inovații.
Ochelari, parfumuri, accesorii de modă, mobilier, colecții vestimentare – astfel se manifestă spiritul creativ Lamborghini, cu un al șaselea simț pentru proiectare.

Tonino Lamborghini a transformat brandul după stilul personal, acesta devenind sinonim cu originalitatea, cu luxul, cu prestigiul și cu calitatea producției italiene. Parfumurile Tonino Lamborghini sunt îndrăznețe și potrivite pentru cei pasionali, elegante și pline de imaginație.

Rating Tonino Lamborghini Prestigio