TONI&GUY Men sampon si balsam 2 in 1 anti matreata

TONI&GUY Men sampon si balsam 2 in 1 anti matreata
TONI&GUY Men sampon si balsam 2 in 1 anti matreata
250 ml

Cod: TAG1964 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere TONI&GUY Men
Caracteristici

Șamponul cu balsam 2 în 1 TONI&GUY Men oferă părului o îngrijire rapidă și eficientă, într-un singur produs.

Caracteristici:

  • produsul este creat special pentru bărbați
  • curăță scalpul
  • hrănește părul, de la rădăcini până la vârfuri
  • elimină mătreața
  • nu irită pielea sensibilă

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul umed. Se spumează, se masează delicat scalpul și apoi se clătește. Se repetă procedura, dacă este necesar.

Caracteristici

Consistență
balm
Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
curățare
Tipul scalpului
mătreață, scalp gras
Probleme cu părul
păr gras, păr cu mătreață

Despre brand TONI&GUY

Poate doriți să experimentați cu coafura dvs. pentru a vă deosebi de cei din jur sau, pur și simplu, căutați „doar“ cele mai bune produse de îngrijire a părului. În ambele privințe, produsele cosmetice TONI&GUY vă vor depăși așteptările. Testați cu noi unul dintre cele mai renumite branduri de coafură din toate timpurile.

Povestea începe cu un mic salon de coafură, fondat acum mai bine de 50 de ani la Londra, de frații Toni și Guy Mascolo. Astăzi, rețeaua de coafură are peste 500 de filiale în toată lumea, iar produsele Toni and Guy sunt folosite de numeroși hair stiliști. Brandul ocupă un loc de onoare și în industria modei, iar în anul 2010 a devenit sponsor oficial British Fashion Awards.

Datorită TONI&GUY, realizarea unei coafuri unice, exact conform dorințelor dvs., nu mai este o problemă. Brandul oferă nu numai șampoane, balsamuri și măști pentru toate tipurile de păr, ci și totul pentru un coafat perfect. Ce spuneți de un spray parfumat pentru strălucirea părului sau de un spray cu sare de mare? Cât despre gama specială pentru bărbați, aici găsiți pastă modelatoare cu efect mat, ulei emolient pentru barbă sau, mai nou, indispensabila ceară pentru mustață.

Rating TONI&GUY Men