TONI&GUY Illuminating Hair Perfume parfum pentru păr

TONI&GUY Illuminating Hair Perfume parfum pentru păr
TONI&GUY Illuminating Hair Perfume parfum pentru păr
50 ml
29RON

58,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: TAG04916 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 23.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 22.06.2021

Descriere TONI&GUY Illuminating Hair Perfume
Caracteristici

Produsul de coafat TONI&GUY Illuminating Hair Perfume scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.

Caracteristici:

  • miroase plăcut
  • oferă o strălucire sănătoasă
  • nu încarcă părul

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul umed și apoi se modelează în forma dorită. Se masează pe părul uscat și apoi se modelează în forma dorită.

Notă importantă

Inflamabil.

Întregul text

Caracteristici

Efect
Fixare

Despre brand TONI&GUY

Poate doriți să experimentați cu coafura dvs. pentru a vă deosebi de cei din jur sau, pur și simplu, căutați „doar“ cele mai bune produse de îngrijire a părului. În ambele privințe, produsele cosmetice TONI&GUY vă vor depăși așteptările. Testați cu noi unul dintre cele mai renumite branduri de coafură din toate timpurile.

Povestea începe cu un mic salon de coafură, fondat acum mai bine de 50 de ani la Londra, de frații Toni și Guy Mascolo. Astăzi, rețeaua de coafură are peste 500 de filiale în toată lumea, iar produsele Toni and Guy sunt folosite de numeroși hair stiliști. Brandul ocupă un loc de onoare și în industria modei, iar în anul 2010 a devenit sponsor oficial British Fashion Awards.

Datorită TONI&GUY, realizarea unei coafuri unice, exact conform dorințelor dvs., nu mai este o problemă. Brandul oferă nu numai șampoane, balsamuri și măști pentru toate tipurile de păr, ci și totul pentru un coafat perfect. Ce spuneți de un spray parfumat pentru strălucirea părului sau de un spray cu sare de mare? Cât despre gama specială pentru bărbați, aici găsiți pastă modelatoare cu efect mat, ulei emolient pentru barbă sau, mai nou, indispensabila ceară pentru mustață.

Rating TONI&GUY Illuminating Hair Perfume