TONI&GUY Glamour ceara de par pentru volum

TONI&GUY Glamour ceara de par pentru volum
TONI&GUY Glamour ceara de par pentru volum
90 ml

Cod: TAG1994 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere TONI&GUY Glamour
Caracteristici

Spuma de întărire TONI&GUY Glamour conferă coafurii forma și volumul dorite.

Caracteristici:

  • fixează coafura
  • adaugă volum, de la rădăcini
  • coafare rapidă și ușoară

Cum se utilizează:
Se freacă în palme o cantitate mică de produs și, cu ajutorul degetelor, se creează coafura dorită.

Caracteristici

Efect
Definire și textură, Fixare, păr voluminos
Lungimea părului
păr scurt
Grad de fixare
fixare ușoară

Despre brand TONI&GUY

Poate doriți să experimentați cu coafura dvs. pentru a vă deosebi de cei din jur sau, pur și simplu, căutați „doar“ cele mai bune produse de îngrijire a părului. În ambele privințe, produsele cosmetice TONI&GUY vă vor depăși așteptările. Testați cu noi unul dintre cele mai renumite branduri de coafură din toate timpurile.

Povestea începe cu un mic salon de coafură, fondat acum mai bine de 50 de ani la Londra, de frații Toni și Guy Mascolo. Astăzi, rețeaua de coafură are peste 500 de filiale în toată lumea, iar produsele Toni and Guy sunt folosite de numeroși hair stiliști. Brandul ocupă un loc de onoare și în industria modei, iar în anul 2010 a devenit sponsor oficial British Fashion Awards.

Datorită TONI&GUY, realizarea unei coafuri unice, exact conform dorințelor dvs., nu mai este o problemă. Brandul oferă nu numai șampoane, balsamuri și măști pentru toate tipurile de păr, ci și totul pentru un coafat perfect. Ce spuneți de un spray parfumat pentru strălucirea părului sau de un spray cu sare de mare? Cât despre gama specială pentru bărbați, aici găsiți pastă modelatoare cu efect mat, ulei emolient pentru barbă sau, mai nou, indispensabila ceară pentru mustață.

Rating TONI&GUY Glamour