TONI&GUY Intense Softness

sampon uscat

TONI&GUY Intense Softness sampon uscat
Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: TAG1991 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

buc.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Cumpărați produsele brandului TONI&GUY de minim 55 RON și primiți cadou o geantă elegantă pentru cosmetice.
Coletăria
marți 21.05.2019
Ridicare personală
miercuri 22.05.2019
TONI&GUY Intense Softness
100 ml | 23RON

Descriere cosmetice TONI&GUY Intense Softness

Șamponul uscat TONI&GUY Intense Softness redă coafurii volumul și aspectul proaspăt. Permite savurarea senzației de păr curat, fără a fi necesară spălarea.

Caracteristici:

  • creează un volum bogat și aerisit
  • împrospătează și aerisește
  • nu lasă urme albe în păr

Cum se utilizează:
A se agita bine, înainte de utilizare. Se pulverizează mai ales spre rădăcina părului, de la o distanță de 20-30 cm de scalp.

Caracteristici

Tipuri de păr
par fin, toate tipurile de par

Despre brand TONI&GUY

TONI&GUY este, fără îndoială, unul dintre cele mai cunoscute și mai respectate branduri de coafură din toate timpurile. Fondatorii săi - frații Toni și Guy Mascolo - nu mai au, de mult, nevoie de prezentare. Rețeaua de saloane cu același nume, datând din 1963, are filiale peste tot în lume, unde activează adevărați maeștri în hair styling!

De ce sunt, de fapt, produsele TONI&GUY atât de speciale? Creatorii lor îi ajută pe toți cei care nu se tem să experimenteze și doresc să creeze stiluri și coafuri unice, chiar și în confortul de acasă. Bogata lor ofertă mulțumește, desigur, și clienții al căror păr deteriorat are nevoie de regenerare și de întărire.

Toate produsele TONI&GUY trec prin teste dermatologice riguroase, înainte de a fi puse în vânzare. Conțin ingrediente extrem de eficiente, așa că nu surprinde faptul că sunt folosite de un mare număr de celebrități, dar și de stiliștii profesioniști.

Brandul TONI&GUY îi atrage pe toți cei care sunt cool și creativi, au propria personalitate și doresc tot ce-i mai bun pentru părul lor.