Tołpa Green Cellulite

crema gel pentru netezire anti celulita

Tołpa Green Cellulite crema gel pentru netezire anti celulita
Tołpa Green Cellulite crema gel pentru netezire anti celulita
Tołpa Green Cellulite crema gel pentru netezire anti celulita
200 ml
33RON

Cod: TOL2982 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni, 25.03.2019
Ridicare personală
luni, 25.03.2019
Tołpa Green Cellulite
200 ml | 33RON

Descriere cosmetice Tołpa Green Cellulite

Produsul Tołpa Green Cellulite ajută la atenuarea simptomelor celulitei, astfel încât pielea va arăta din nou fermă și netedă.

Caracteristici:

  • previne formarea suplimentară a celulitei
  • îmbunătățește suplețea și elasticitatea pielii

Ingrediente:

  • preparatul este hipoalergenic

Cum se utilizează:
Produsul se aplică pe porțiunile problematice ale corpului (picioare, șolduri, fese și abdomen). Se masează în piele, cu mișcări circulare și se lasă să absoarbă.

Caracteristici

Tipul de piele
ten sensibilă

Despre brand Tołpa

Brandul polonez de cosmetice Tołpa își trage numele de la profesorul care a reprezentat un stimul important în începerea producției de cosmetice cu ingrediente naturale.

Stanisław Tołpa a fost profesorul universitar care a convins elevii de importanța biologiei și care, după mulți ani de cercetare, a demonstrat proprietățile regeneratoare excepționale ale extractului de turbă. Acesta întărește sistemul imunitar, accelerează convalescența și îmbunătățește starea generală a pielii.

Cosmeticele Tołpa sunt concepute pentru femeile și bărbații care nu cumpără orice, la întâmplare, ci doar după o deliberată selecție. Băile acestora nu sunt expoziții de produse, ci locul unde se relaxează și unde au numai produse care li se potrivesc în totalitate.

Îi ajută în acest sens și gama de eșantioane, care le facilitează alegerea și îi asigură că produsul le convine pe deplin. Încercați produsele Tołpa, care au grijă de sănătatea pielii și a căror strategie protejează atât mediul, cât și finanțele clienților!