TołpaExpert Parodontosis gel regenerare impotriva sangerarii gingiilor

2×
Tołpa Expert Parodontosis gel regenerare impotriva sangerarii gingiilor
Tołpa Expert Parodontosis gel regenerare impotriva sangerarii gingiilor
Economisiți
24RON

Economisiți 25%
8 g
18RON

225,00RON / 100 g, incl. TVA
Cod: TOL2965 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 21.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Tołpa Expert Parodontosis

Îngrijirea specială Tołpa Expert Parodontosis completează perfect rutina igienei dentare.

Caracteristici:

  • calmează gingiile
  • îngrijește dinții sensibili

Cum se utilizează:
Se utilizează conform instrucțiunilor incluse.

Compoziție completă

GLYCERIN, ALCOHOL, POLOXAMER 407, AQUA, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, PEAT EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) LEAF EXTRACT, MENTHOL, SALIX ALBA (WILLOW) BARK EXTRACT. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Despre brand Tołpa

Brandul polonez de cosmetice Tołpa își trage numele de la profesorul care a reprezentat un stimul important în începerea producției de cosmetice cu ingrediente naturale.

Stanisław Tołpa a fost profesorul universitar care a convins elevii de importanța biologiei și care, după mulți ani de cercetare, a demonstrat proprietățile regeneratoare excepționale ale extractului de turbă. Acesta întărește sistemul imunitar, accelerează convalescența și îmbunătățește starea generală a pielii.

Cosmeticele Tołpa sunt concepute pentru femeile și bărbații care nu cumpără orice, la întâmplare, ci doar după o deliberată selecție. Băile acestora nu sunt expoziții de produse, ci locul unde se relaxează și unde au numai produse care li se potrivesc în totalitate.

Îi ajută în acest sens și gama de eșantioane, care le facilitează alegerea și îi asigură că produsul le convine pe deplin. Încercați produsele Tołpa, care au grijă de sănătatea pielii și a căror strategie protejează atât mediul, cât și finanțele clienților!

Rating Tołpa Expert Parodontosis2