Tołpa Expert Parodontosis pasta de dinti pentru gingii iritate fara flor

1×
Tołpa Expert Parodontosis pasta de dinti pentru gingii iritate fara flor
Tołpa Expert Parodontosis pasta de dinti pentru gingii iritate fara flor
75 ml
19RON

25,33RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: TOL2964 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 12.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 11.04.2021

Descriere Tołpa Expert Parodontosis

Pasta de dinți Tołpa Expert Parodontosis nu conține fluor și întărește dinții în mod natural. Este adecvată mai ales în cazul sensibilității dinților și gingiilor.

Caracteristici:

  • reduce sângerarea gingiilor
  • ameliorează simptomele parodontozei

Ingrediente:

  • nu conține fluor

Cum se utilizează:
Mai întâi se curăță bine dinții, timp de cel puțin 2 minute.

Despre brand Tołpa

Brandul polonez de cosmetice Tołpa își trage numele de la profesorul care a reprezentat un stimul important în începerea producției de cosmetice cu ingrediente naturale.

Stanisław Tołpa a fost profesorul universitar care a convins elevii de importanța biologiei și care, după mulți ani de cercetare, a demonstrat proprietățile regeneratoare excepționale ale extractului de turbă. Acesta întărește sistemul imunitar, accelerează convalescența și îmbunătățește starea generală a pielii.

Cosmeticele Tołpa sunt concepute pentru femeile și bărbații care nu cumpără orice, la întâmplare, ci doar după o deliberată selecție. Băile acestora nu sunt expoziții de produse, ci locul unde se relaxează și unde au numai produse care li se potrivesc în totalitate.

Îi ajută în acest sens și gama de eșantioane, care le facilitează alegerea și îi asigură că produsul le convine pe deplin. Încercați produsele Tołpa, care au grijă de sănătatea pielii și a căror strategie protejează atât mediul, cât și finanțele clienților!

Rating Tołpa Expert Parodontosis1