Tołpa Expert Parodontosis

pasta de dinti pentru gingii iritate fara flor

Tołpa Expert Parodontosis pasta de dinti pentru gingii iritate fara flor
75 ml
20RON

Cod: TOL2964 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 24.05.2019
Ridicare personală
vineri 24.05.2019
Tołpa Expert Parodontosis
75 ml | 20RON

Descriere cosmetice Tołpa Expert Parodontosis

Pasta de dinți Tołpa Expert Parodontosis nu conține fluor și întărește dinții în mod natural. Este adecvată mai ales în cazul sensibilității dinților și gingiilor.

Caracteristici:

  • reduce sângerarea gingiilor
  • ameliorează simptomele parodontozei

Ingrediente:

  • nu conține fluor

Cum se utilizează:
Mai întâi se curăță bine dinții, timp de cel puțin 2 minute.

Despre brand Tołpa

Brandul polonez de cosmetice Tołpa își trage numele de la profesorul care a reprezentat un stimul important în începerea producției de cosmetice cu ingrediente naturale.

Stanisław Tołpa a fost profesorul universitar care a convins elevii de importanța biologiei și care, după mulți ani de cercetare, a demonstrat proprietățile regeneratoare excepționale ale extractului de turbă. Acesta întărește sistemul imunitar, accelerează convalescența și îmbunătățește starea generală a pielii.

Cosmeticele Tołpa sunt concepute pentru femeile și bărbații care nu cumpără orice, la întâmplare, ci doar după o deliberată selecție. Băile acestora nu sunt expoziții de produse, ci locul unde se relaxează și unde au numai produse care li se potrivesc în totalitate.

Îi ajută în acest sens și gama de eșantioane, care le facilitează alegerea și îi asigură că produsul le convine pe deplin. Încercați produsele Tołpa, care au grijă de sănătatea pielii și a căror strategie protejează atât mediul, cât și finanțele clienților!