Tołpa Expert Junior 6-12 apa de gura pentru copii

Tołpa Expert Junior 6-12 apa de gura pentru copii
Tołpa Expert Junior 6-12 apa de gura pentru copii
aroma Red Fruits 250 ml

Cod: TOL2968 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Tołpa Expert Junior 6-12

Apa de gură pentru copii Tołpa Expert înseamnă un alt pas spre îngrijirea perfectă a dinților de lapte.

Caracteristici:

  • oferă protecție împotriva cariilor dentare
  • distruge bacteriile

Cum se utilizează:
După efectuarea periajului dentar, se clătește gura cu apă de gură, respectând timpul specificat pe ambalaj, apoi se scuipă.

Despre brand Tołpa

Brandul polonez de cosmetice Tołpa își trage numele de la profesorul care a reprezentat un stimul important în începerea producției de cosmetice cu ingrediente naturale.

Stanisław Tołpa a fost profesorul universitar care a convins elevii de importanța biologiei și care, după mulți ani de cercetare, a demonstrat proprietățile regeneratoare excepționale ale extractului de turbă. Acesta întărește sistemul imunitar, accelerează convalescența și îmbunătățește starea generală a pielii.

Cosmeticele Tołpa sunt concepute pentru femeile și bărbații care nu cumpără orice, la întâmplare, ci doar după o deliberată selecție. Băile acestora nu sunt expoziții de produse, ci locul unde se relaxează și unde au numai produse care li se potrivesc în totalitate.

Îi ajută în acest sens și gama de eșantioane, care le facilitează alegerea și îi asigură că produsul le convine pe deplin. Încercați produsele Tołpa, care au grijă de sănătatea pielii și a căror strategie protejează atât mediul, cât și finanțele clienților!

Rating Tołpa Expert Junior 6-12