Tołpa Dermo Face Modelar 50+ masca pentru lifting pentru fata, gat si piept

Tołpa Dermo Face Modelar 50+ masca pentru lifting pentru fata, gat si piept
Tołpa Dermo Face Modelar 50+ masca pentru lifting pentru fata, gat si piept
2 x 6 ml

Cod: TOL2853 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
15% reducere la cosmetice! Folosiți codul 15notino în coșul de cumpărături. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere Tołpa Dermo Face Modelar 50+
Caracteristici

Masca facială Tołpa Dermo Face Modelar 50+ răsfață și îngrijește tenul.

Caracteristici:

  • hidratează profund și hrănește intens

Caracteristici

Tipul de ten
ten sensibil, riduri și ten matur
Efect
anti-age, lifting, nutriție
Când se utilizează
ziua și noaptea

Despre brand Tołpa

Brandul polonez de cosmetice Tołpa își trage numele de la profesorul care a reprezentat un stimul important în începerea producției de cosmetice cu ingrediente naturale.

Stanisław Tołpa a fost profesorul universitar care a convins elevii de importanța biologiei și care, după mulți ani de cercetare, a demonstrat proprietățile regeneratoare excepționale ale extractului de turbă. Acesta întărește sistemul imunitar, accelerează convalescența și îmbunătățește starea generală a pielii.

Cosmeticele Tołpa sunt concepute pentru femeile și bărbații care nu cumpără orice, la întâmplare, ci doar după o deliberată selecție. Băile acestora nu sunt expoziții de produse, ci locul unde se relaxează și unde au numai produse care li se potrivesc în totalitate.

Îi ajută în acest sens și gama de eșantioane, care le facilitează alegerea și îi asigură că produsul le convine pe deplin. Încercați produsele Tołpa, care au grijă de sănătatea pielii și a căror strategie protejează atât mediul, cât și finanțele clienților!

Rating Tołpa Dermo Face Modelar 50+