Tiffany & Co.Tiffany & Co. set cadou pentru femei

Tiffany & Co. Tiffany & Co. set cadou pentru femei
Tiffany & Co. Tiffany & Co. set cadou pentru femei

Cod: TIF02240 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Parfum 75 ml + Fresh Floral Eau de Parfum 10 ml + Dark Cedar Eau de Parfum 10 ml

Descriere Tiffany & Co. Tiffany & Co.
Compoziție

Un parfum de lux este alegerea ideală atunci când doriți să faceți cuiva o reală plăcere. Setul de parfum feminin Tiffany & Co. Tiffany & Co. , frumos ambalat aduce destinatarei o bucurie maximă. Fiți sigur că orice femeie se va îndrăgosti de la prima vedere de fermecătorul set perfect asortat.

Caracteristici:

  • conține o miniatură de parfum
  • bucură orice femeie
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou

Setul conține:

  • Eau de Parfum 75 ml
  • Fresh Floral Eau de Parfum 10 ml
  • Dark Cedar Eau de Parfum 10 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Tiffany & Co.

Legendarele bijuterii Tiffany & Co. definesc topul calității, exclusivității și eleganței acestui meșteșug. Charles Lewis Tiffany, fondatorul brandului, denumit regele diamantelor, a trăit prin pasiunea sa pentru cele mai scumpe pietre prețioase și pentru designul minunat al bijuteriilor sale.

Emblematica nuanță de turcoaz denumită Tiffany blue este și ea un indicativ al luxului. Este omniprezentă, de la cutiile de bijuterii la produse și chiar la designul parfumului. Primele parfumuri au apărut în anii 80 ai secolului trecut - floralul Tiffany for Women și picantul Tiffany for Men. Brandul tratează și parfumurile tot ca pe bijuterii, capturând cele mai pure esențe, cea mai exclusivă eleganță care încearcă să creeze prin parfum impresia atingerii unei bijuterii prețioase pe piele.

De la începuturile sale din anul 1837, Tiffany a fermecat mai întâi personalitățile de marcă, și apoi treptat întregul mapamond. Iar bijuteriile sale marchează și astăzi momente importante din viață.

Rating Tiffany & Co. Tiffany & Co.