Mugler Womanity Eau de Parfum reincarcabil pentru femei

104×
Mugler Womanity Eau de Parfum reincarcabil pentru femei
Mugler Womanity Eau de Parfum reincarcabil pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
419RON

Economisiți 37%
80 ml
264RON

Cod: THM0166 | În stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 21.01.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Mugler Womanity
Compoziție

Cald, pătrunzător, dulce, fresh și îmbătător, acesta este Mugler Womanity. Un parfum complex, care dezvăluie toate aspectele unice ale feminității și omagiază femeile, cu energia și forța lor creatoare, oriunde în lume.

  • o compoziție parfumată originală, dulce picantă
  • pentru femeia plină de energie pozitivă, care gustă stilul de viață urban
  • lansat în vara anului 2010

Compoziția parfumului
Laitmotivul compoziției parfumate sunt smochinele, ca simbol al feminității. Parfumul celebrează caracterul iubitor, integru și senzual al femeilor, prin contrastul îndrăzneț și intens al ingredientelor. Dulceața și suculența smochinelor proaspete întâlnește adierile elegante și lemnoase ale frunzelor și ale lemnului de smochin. Iar acordul neașteptat, de caviar, adaugă întregii combinații o dimensiune picantă unică.

Povestea parfumului
Parfumul Mugler Womanity este expresia conceptului lumii contemporane, atât conectată, cât și diversă. Atrage atenția asupra conexiunilor dintre femei, în toată diversitatea lor. Combinația dintre dulce, picant și lemnos simbolizează infinitatea fațetelor sufletului feminin.

Partea de sus a flaconului are forma unui totem sculptat, iar lanțul și inelul prețios simbolizează conexiunile dintre toate femeile.

Compoziție

Compozitie
tonuri marine, frunze de smochin, smochin
Grupe de parfumuri
de fructe, lemnoase

Despre brand Mugler

p>Thierry Mugler (* 1948, Strasbourg, France) salonul s-a deschis in anul 1973 in Paris. In anii '70, s-a specializat in creatii destinate femeilor, in principal, iar ideile sale au fost intotdeauna impotriva trendului. Primul parfum a fost lansat in 1992, Thierry Mugler instituindu-se ca o persoana ce dicteaza ce se poarta.
Este important de notat faptul ca acest statut s-a impus atat in industria fashion-ului cat si a parfumului. Gama Alien se impune azi ca un produs clasic si nemuritor. Thierry Mugler a facut parte din echipa de creatori pentru costumele folosite de Beyonce in filmul 'Perfume:The Story of a Murder'.

Rating Mugler Womanity104