The Bluebeards Revenge Liquid Wood Styling Comb perie de par

The Bluebeards Revenge Liquid Wood Styling Comb perie de par
The Bluebeards Revenge Liquid Wood Styling Comb perie de par
Nou
perie de par
45RON

45,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: TBR02174 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 24.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 23.06.2021

Descriere The Bluebeards Revenge Liquid Wood Styling Comb

Produsul The Bluebeards Revenge Liquid Wood Styling Comb va deveni rapid un accesoriu indispensabil pentru îngrijirea aspectului propriu.

Caracteristici:

  • pentru toate tipurile de păr
  • permite o coafare simplă, chiar și a părului ud

Cum se utilizează:
Se pieptănă părul cu treceri lungi, de la rădăcini la vârfuri.

Despre brand The Bluebeards Revenge

The Bluebeards Revenge este un popular brand englezesc de aparate de ras, dedicat mai ales tinerilor și rebelilor neînfrânați. Produsele de bărbierit The Bluebeards Revenge sunt unice nu numai pentru designul modern și tineresc, ci și pentru tehnologia inovatoare, care oferă multe surprize!

Specialitatea brandului The Bluebeards Revenge este substanța unică Decelerine, un amestec de substanțe active naturale care inhibă creșterea bărbii, reducând astfel frecvența bărbieritului. Totodată, Decelerine calmează pielea, previne iritarea, hidratează intens și are un efect antiinflamator. Toate produsele brandului The Bluebeards Revenge sunt potrivite și pentru pielea sensibilă.

Brandul bărbătesc The Bluebeards Revenge este produs în unul dintre cele mai importante laboratoare cosmetice din Marea Britanie. Puteți deci conta pe o calitate reală! Oferta brandului The Bluebeards Revenge conține creme de ras de calitate superioară, briciuri clasice, aparate de ras electrice și preparate pentru îngrijirea după ras.

Produsele The Bluebeards Revenge nu conțin parabeni și nu sunt testate pe animale. Spuneți la revedere enervantelor erupții cutanate după bărbierit și bucurați-vă de o piele perfect netedă la atingere, timp de mai multe zile! Folosiți și dumneavoastră cosmeticele unice pentru ras The Bluebeards Revenge!

Rating The Bluebeards Revenge Liquid Wood Styling Comb