The Bluebeards Revenge Hair & Body

balsam cu keratina

The Bluebeards Revenge Hair & Body balsam cu keratina
The Bluebeards Revenge Hair & Body balsam cu keratina
250 ml
55RON

Cod: TBR2008 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 29.05.2019
Ridicare personală
miercuri 29.05.2019
The Bluebeards Revenge Hair & Body
250 ml | 55RON

Descriere cosmetice The Bluebeards Revenge Hair & Body

Balsamul The Bluebeards Revenge Hair & Body facilitează coafarea părului după fiecare spălare și, în plus, îi asigură nutriția necesară.

Caracteristici:

  • îmbunătățește structura părului
  • hrănește părul în profunzime
  • protejează părul împotriva deteriorării
  • conferă o strălucitoare orbitoare
  • protejează părul împotriva deteriorării

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul spălat în prealabil cu șampon. Se lasă să acționeze un timp scurt, apoi se clătește bine.

Caracteristici

Efect
Nutriție și regenerare
Tipuri de păr
toate tipurile de par

Despre brand The Bluebeards Revenge

The Bluebeards Revenge este un popular brand englezesc de aparate de ras, dedicat mai ales tinerilor și rebelilor neînfrânați. Produsele de bărbierit The Bluebeards Revenge sunt unice nu numai pentru designul modern și tineresc, ci și pentru tehnologia inovatoare, care oferă multe surprize!

Specialitatea brandului The Bluebeards Revenge este substanța unică Decelerine, un amestec de substanțe active naturale care inhibă creșterea bărbii, reducând astfel frecvența bărbieritului. Totodată, Decelerine calmează pielea, previne iritarea, hidratează intens și are un efect antiinflamator. Toate produsele brandului The Bluebeards Revenge sunt potrivite și pentru pielea sensibilă.

Brandul bărbătesc The Bluebeards Revenge este produs în unul dintre cele mai importante laboratoare cosmetice din Marea Britanie. Puteți deci conta pe o calitate reală! Oferta brandului The Bluebeards Revenge conține creme de ras de calitate superioară, briciuri clasice, aparate de ras electrice și preparate pentru îngrijirea după ras.

Produsele The Bluebeards Revenge nu conțin parabeni și nu sunt testate pe animale. Spuneți la revedere enervantelor erupții cutanate după bărbierit și bucurați-vă de o piele perfect netedă la atingere, timp de mai multe zile! Folosiți și dumneavoastră cosmeticele unice pentru ras The Bluebeards Revenge!