THD Luxury Black Collection Pomegranate and Red Fruits aroma difuzor cu rezervã

THD Luxury Black Collection Pomegranate and Red Fruits aroma difuzor cu rezervã
THD Luxury Black Collection Pomegranate and Red Fruits aroma difuzor cu rezervã
200 ml

Cod: THD01384 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum THD Luxury Black Collection Pomegranate and Red Fruits
Compoziție

Difuzorul de aromă THD Luxury Black Collection Pomegranate and Red Fruits este un mod plăcut și stilat de a parfuma interiorul. Conținutul difuzorului de aromă se evaporă treptat în aer prin intermediul bețișoarelor și, astfel, creează în încăpere o atmosferă plăcută și confortabilă.

Caracteristici:

  • parfum de fructe

Cum se utilizează:
Acest difuzor de aromă este furnizat împreună cu rezerva de parfum. Pentru un interior și mai parfumat, bețișoarele înmuiate în esență se pot întoarce din când în când. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care conținutul difuzorului intră în contact cu pielea, aceasta se spală imediat cu multă apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, se vor clăti cu apă timp de câteva minute. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mure, extras din portocala amara
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
rodie, lavanda, coacaze, salvie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cedru, cihlimbar, ceai verde
Categoria parfumurilor de interior
fructate
Tipuri de difuzoare de aromă
metal

Rating THD Luxury Black Collection Pomegranate and Red Fruits