Thalia SodiAbsolute Amethyst Eau de Parfum pentru femei

5×
Thalia Sodi Absolute Amethyst Eau de Parfum pentru femei
Thalia Sodi Absolute Amethyst Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: TSO02463 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Thalia Sodi Absolute Amethyst
Compoziție

Treziți-va pasiunea interioară. Apa de parfum Thalia Sodi Absolute Amethyst vă înconjoară cu o intensă aură feminină, care vă dă curaj. Parfumul radiază frumusețea extraordinară a ametistului purpuriu, căutat pentru forța și atracția sa magice.

  • un parfum floral oriental
  • pentru o femeie romantică și pasională
  • face parte din colecția de parfumuri a actriței și cântăreței mexicane Thalia

Compoziția parfumului
Thalia Sodi Absolute Amethyst debutează cu tonuri fresh, de flori de lămâi, de nectarine și de coriandru intens. Orhideea vanilată, fermecătoarele dalii și florile de migdal, ale căror esențe se regăsesc în inima aromei, vă subliniază feminitatea. Finalul îmbătător îi va cuceri pe cei din jur cu o combinație dulce, de vanilie, cu fasole tonka și tequila, care alcătuiesc notele de bază.

Povestea parfumului
Frumusețea pietrelor prețioase a fermecat-o pe cântăreața mexicană Thalia Sodi într-atât, încât a decis să creeze o colecție de parfumuri specială, dedicată acestora. Apa de parfum Absolute Amethyst a fost lansată în 2019, parfumul care evocă prețiosul ametist fiind o creație a parfumierului Gino Percontino.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
flori de lamai, coriandru, nectarine
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
vanilie orhidee, dalie, floare de migdale
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, tonka, tequila
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Rating Thalia Sodi Absolute Amethyst3