Tesori d'OrienteThai Spa set cadou I. pentru femei

Tesori d'Oriente Thai Spa set cadou I. pentru femei
Tesori d'Oriente Thai Spa set cadou I. pentru femei

Cod: TSR00791 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Parfum 100 ml + cremă pentru duș 250 ml + spuma de baie 500 ml

Descriere Tesori d'Oriente Thai Spa
Compoziție

Un parfum de lux este alegerea ideală atunci când doriți să faceți cuiva o reală plăcere. Setul de parfum feminin Tesori d'Oriente Thai Spa , frumos ambalat aduce destinatarei o bucurie maximă. Fiți sigur că orice femeie se va îndrăgosti de la prima vedere de fermecătorul set perfect asortat.

Caracteristici:

  • într-o casetă practică și multifuncțională
  • idee de cadou, care sigur aduce bucurie

Setul conține:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • cremă pentru duș 250 ml
  • spuma de baie 500 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
de fructe, florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Tesori d'Oriente

Brandul Tesori d'Oriente se bazează pe ideea că fiecare femeie ar trebui să aibă posibilitatea de a-şi crea acasă o experienţă senzorială perfectă, pentru bunăstarea corpului şi a minţii.
Comorile din Orient, sub forma fermecătoarelor arome senzuale, sunt fabricate din ingrediente unice, care conferă tuturor produsele cosmetice Tesori d'Oriente unicitate şi farmec oriental. Experienţa senzorială tradiţională a parfumurilor orientale este completată de cele mai avansate ingrediente, care le conferă produselor originalitate.
Brandul Tesori d'Oriente cuprinde o ofertă completă de produse cosmetice, care pot fi folosite pentru ritualurile de relaxare de zi cu zi. Aceste ritualuri vă eliberează de stresul cotidian şi vă conferă senzaţia de bine, dată de echilibrul dintre fizic şi mental.
Produsele italiene de calitate, cu arome senzuale unice, vă oferă, la fiecare atingere cu pielea, un sentiment de bucurie şi o relaxare profundă. Momente fericite cu preparatele Tesori d'Oriente, în fiecare zi!  

Rating Tesori d'Oriente Thai Spa