Tesori d'Oriente Lotus Flower & Acacia´s Milkproduse pentru baie pentru femei

Tesori d'Oriente Lotus Flower & Acacia´s Milk produse pentru baie pentru femei 500 ml
Tesori d'Oriente Lotus Flower & Acacia´s Milk produse pentru baie pentru femei 500 ml
produse pentru baie pentru femei 500 ml
18RON

Cod: TSR0479 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 04.06.2020

Descriere parfum Tesori d'Oriente Lotus Flower & Acacia´s Milk

Produsul de baie Tesori d'Oriente Lotus Flower & Acacia´s Milk transformă rutina zilnică într-o experiență de lux. După baie, pielea este fină ca mătasea și parfumată seducător, cu tonuri care intensifică parfumul din aceeași colecție.

Despre brand Tesori d'Oriente

Brandul Tesori d'Oriente se bazează pe ideea că fiecare femeie ar trebui să aibă posibilitatea de a-şi crea acasă o experienţă senzorială perfectă, pentru bunăstarea corpului şi a minţii.
Comorile din Orient, sub forma fermecătoarelor arome senzuale, sunt fabricate din ingrediente unice, care conferă tuturor produsele cosmetice Tesori d'Oriente unicitate şi farmec oriental. Experienţa senzorială tradiţională a parfumurilor orientale este completată de cele mai avansate ingrediente, care le conferă produselor originalitate.
Brandul Tesori d'Oriente cuprinde o ofertă completă de produse cosmetice, care pot fi folosite pentru ritualurile de relaxare de zi cu zi. Aceste ritualuri vă eliberează de stresul cotidian şi vă conferă senzaţia de bine, dată de echilibrul dintre fizic şi mental.
Produsele italiene de calitate, cu arome senzuale unice, vă oferă, la fiecare atingere cu pielea, un sentiment de bucurie şi o relaxare profundă. Momente fericite cu preparatele Tesori d'Oriente, în fiecare zi!  

Rating Tesori d'Oriente Lotus Flower & Acacia´s Milk