Tesori d'Oriente Lotus Flower & Acacia´s Milk

crema de dus pentru femei 250 ml

Tesori d'Oriente Lotus Flower & Acacia´s Milk crema de dus pentru femei 250 ml
crema de dus pentru femei 250 ml
13RON

Cod: TSR0482 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 23.05.2019
Ridicare personală
joi 23.05.2019
Tesori d'Oriente Lotus Flower & Acacia´s Milk
crema de dus pentru femei 250 ml | 13RON

Descriere parfum Tesori d'Oriente Lotus Flower & Acacia´s Milk

Crema de duș Tesori d'Oriente Lotus Flower & Acacia´s Milk completează perfect parfumul din aceeași serie. Conferă o senzație de prospețime, lasă pielea moale și plăcut parfumată. Această cremă de duș parfumată transformă igiena zilnică într-o experiență de lux.

Despre brand Tesori d'Oriente

Brandul Tesori d'Oriente se bazează pe ideea că fiecare femeie ar trebui să aibă posibilitatea de a-şi crea acasă o experienţă senzorială perfectă, pentru bunăstarea corpului şi a minţii.
Comorile din Orient, sub forma fermecătoarelor arome senzuale, sunt fabricate din ingrediente unice, care conferă tuturor produsele cosmetice Tesori d'Oriente unicitate şi farmec oriental. Experienţa senzorială tradiţională a parfumurilor orientale este completată de cele mai avansate ingrediente, care le conferă produselor originalitate.
Brandul Tesori d'Oriente cuprinde o ofertă completă de produse cosmetice, care pot fi folosite pentru ritualurile de relaxare de zi cu zi. Aceste ritualuri vă eliberează de stresul cotidian şi vă conferă senzaţia de bine, dată de echilibrul dintre fizic şi mental.
Produsele italiene de calitate, cu arome senzuale unice, vă oferă, la fiecare atingere cu pielea, un sentiment de bucurie şi o relaxare profundă. Momente fericite cu preparatele Tesori d'Oriente, în fiecare zi!  

Rating Tesori d'Oriente Lotus Flower & Acacia´s Milk

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!