Tesori d'Oriente Fior di Loto e Latte d' AcaciaEau de Parfum pentru femei

Tesori d'Oriente Fior di Loto e Latte d' Acacia Eau de Parfum pentru femei
Tesori d'Oriente Fior di Loto e Latte d' Acacia Eau de Parfum pentru femei
100 ml
31RON

Cod: TSR0485 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 26.11.2020
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 25.11.2020

Descriere parfum Tesori d'Oriente Fior di Loto e Latte d' Acacia
Compoziție

Parfumul Tesori d'Oriente Fior di Loto e Latte d' Acacia , cu aroma sa senzuală, te transportă instantaneu într-o fermecătoare grădină orientală, aflată în plină floare.

  • parfum floral
  • parfum oriental
  • pentru femeia senzuală
  • pentru toată ziua

Compoziție

Compozitie
lotus
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Tesori d'Oriente

p>Brandul Tesori d'Oriente se bazează pe ideea că fiecare femeie ar trebui să aibă posibilitatea de a-şi crea acasă o experienţă senzorială perfectă, pentru bunăstarea corpului şi a minţii.
Comorile din Orient, sub forma fermecătoarelor arome senzuale, sunt fabricate din ingrediente unice, care conferă tuturor produsele cosmetice Tesori d'Oriente unicitate şi farmec oriental. Experienţa senzorială tradiţională a parfumurilor orientale este completată de cele mai avansate ingrediente, care le conferă produselor originalitate.
Brandul Tesori d'Oriente cuprinde o ofertă completă de produse cosmetice, care pot fi folosite pentru ritualurile de relaxare de zi cu zi. Aceste ritualuri vă eliberează de stresul cotidian şi vă conferă senzaţia de bine, dată de echilibrul dintre fizic şi mental.
Produsele italiene de calitate, cu arome senzuale unice, vă oferă, la fiecare atingere cu pielea, un sentiment de bucurie şi o relaxare profundă. Momente fericite cu preparatele Tesori d'Oriente, în fiecare zi!  

Rating Tesori d'Oriente Fior di Loto e Latte d' Acacia