Tesori d'OrienteByzantium set cadou III. pentru femei

Tesori d'Oriente Byzantium set cadou III. pentru femei
Tesori d'Oriente Byzantium set cadou III. pentru femei

Cod: TSR00799 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Parfum 100 ml + crema de corp 300 ml + geantă

Descriere Tesori d'Oriente Byzantium
Compoziție

Faceți-vă o bucurie cu un set cu parfumul dvs. preferat, la preț avantajos. Setul cu parfum feminin Tesori d'Oriente Byzantium vă aduce o bucurie dublă – ambalaj frumos și un produs cadou.

Setul conține:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • crema de corp 300 ml
  • geantă

Compoziție

Grupe de parfumuri
orientale, florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Tesori d'Oriente

Brandul Tesori d'Oriente se bazează pe ideea că fiecare femeie ar trebui să aibă posibilitatea de a-şi crea acasă o experienţă senzorială perfectă, pentru bunăstarea corpului şi a minţii.
Comorile din Orient, sub forma fermecătoarelor arome senzuale, sunt fabricate din ingrediente unice, care conferă tuturor produsele cosmetice Tesori d'Oriente unicitate şi farmec oriental. Experienţa senzorială tradiţională a parfumurilor orientale este completată de cele mai avansate ingrediente, care le conferă produselor originalitate.
Brandul Tesori d'Oriente cuprinde o ofertă completă de produse cosmetice, care pot fi folosite pentru ritualurile de relaxare de zi cu zi. Aceste ritualuri vă eliberează de stresul cotidian şi vă conferă senzaţia de bine, dată de echilibrul dintre fizic şi mental.
Produsele italiene de calitate, cu arome senzuale unice, vă oferă, la fiecare atingere cu pielea, un sentiment de bucurie şi o relaxare profundă. Momente fericite cu preparatele Tesori d'Oriente, în fiecare zi!  

Rating Tesori d'Oriente Byzantium