TePe Easy Pick

scobitoare interdentara 2 pc

TePe Easy Pick scobitoare interdentara 2 pc
Ambalaj deteriorat
2 buc
17RON

Cod: TET01871 | 1 de buc. în stoc

Produs nou, nedesfăcut, cu conținut 100 %, care are doar ambalajul deteriorat.

buc.
Coletăria
marți 21.05.2019
Ridicare personală
miercuri 22.05.2019
TePe Easy Pick
2 buc | 17RON

Descriere cosmetice TePe Easy Pick

Peria interdentară TePe Easy Pick este un ajutor indispensabil în igiena dentară. Ajunge și în locurile greu accesibile, prevenind astfel apariția cariilor dentare.

Caracteristici:

  • curăță și locurile greu accesibile din cavitatea bucală
  • îndepărtează perfect impuritățile din spațiile interdentare

Cum se utilizează:
Se introduce periuța în spațiul interdentar și se efectuează mișcări de curățire, înainte și înapoi.

Despre brand TePe

Frumusete TePe | TePe - igiena dentara de calitate. Marca suedeza TePe a fost fondata in 1965 ca o afacere de familie, angajandu-se in dezvoltarea, fabricarea si vanzarea de produse calitative si eficiente in igiena orala, avand la baza o inalta competenta profesionala.
Viziunea brand-ului TePe este constientizarea opiniei publice cu privire la importanta igienei dentare si interdentare preventive, care are un impact semnificativ atat pentru sanatatea orala, cat si pentru calitatea generala a vietii.
Multi inca neglijeaza importanta curatarii spatiului interdentar. Periutele de dinti clasice  curata doar la suprafata, astfel ramanand ascunse in spatiile dintre dinti mai multe bacterii daunatoare. Acestea pot provoca afectiuni gingivale, carii dentare si respiratie urat mirositoare.
Solutia este utilizarea regulata de instrumente special concepute pentru a curata spatiile dintre dinti. Periile interdentare se comercializeaza azi intr-o varietate de modele si marimi pentru a satisface diversele nevoi individuale. Insa toate sunt concepute asa incat sa permita o curatare de calitate si eficienta. In vederea sigurantei in utilizare, periile prezinta parti metalice acoperite cu plastic si pentru mai multa usurinta in folosire, manere ergonomice realizate din materiale reciclabile . Iar capacitatea de curbare permite accesul usor atat la dintii din fata, cat si la molari. Periutele de dinti interdentare, cat celalalte produse pentru igiena orala marca TePe sunt dezvoltate in colaborare cu profesionisti din domeniu, urmand motto-ul brand-ului: ,,Noi avem grija de zambetul tau sanatos."