Tablete și capsule pentru mașina de spălat vase

Alegerea tabletelor pentru mașina de spălat vase contează. Misiunea acestora nu este doar să producă vase curate. Cele mai bune tablete și capsule pentru mașina de spălat vase economisesc apa și energia. În plus, protejează mașina de spălat vase împotriva depunerilor de calcar.

Avantajele capsulelor și tabletelor pentru mașina de spălat vase

  • ✓ Înlătură chiar și murdăria rezistentă, inclusiv la temperaturi joase.
  • ✓ Dezinfectează vasele, elimină bacteriile și mirosurile neplăcute.
  • ✓ Soluțiile de clătire înlătură petele de pe sticlă.
  • ✓ Capsulele și tabletele cu sare dedurizatoare protejează mașina de spălat vase împotriva depunerilor de calcar.
  • ✓ Produsele cu agenți de albire elimină petele de ceai și de cafea de pe vase.

Capsule, tablete și geluri: care sunt diferențele și pe care le alegem?

Tablete pentru mașina de spălat vase

Au o dozare mai comodă și mai rapidă. Introduceți tableta în compartiment. Majoritatea produselor disponibile conțin deja agenți de clătire și sare, deci nu trebuie să mai cumpărați alte produse.

Capsule pentru mașina de spălat vase

Capsulele pentru mașina de spălat vase pot fi atât universale, când și multifuncționale. Depinde de compoziție, care este fie sub formă de gel, fie sub formă de capsule. Detergentul este inclus într-o capsulă care nu se desface, dozarea fiind astfel la fel de convenabilă ca la tablete. Ambalajul se autodizolvă sub acțiunea apei.

Gel pentru mașina de spălat vase

Avantajul principal al gelului pentru mașina de spălat vase este dozarea flexibilă. Ca și tabletele, se introduce în compartimentul special, dar cantitatea depinde de dvs. Gelul se dizolvă complet.

Gelul pentru mașina de spălat vase este însă un detergent clasic, care nu conține nici agenți de clătire, nici sare, fiind deci mai puțin eficient.

În drogheria noastră găsiți cele mai bune tablete pentru mașina de spălat vase, de la branduri ca Somat, Finish și Jar. Dacă doriți să spălați vasele fără substanțe chimice, alegeți tablete ecologice pentru mașina de spălat vase, de la branduri ca

Seventh Generation sau Frosch! Toate produsele pentru mașina de spălat vase sunt livrate direct la dvs. acasă.