Swiss Arabian Noora

deospray unisex 200 ml

Swiss Arabian Noora deospray unisex 200 ml
Swiss Arabian Noora deospray unisex 200 ml
Swiss Arabian Noora deospray unisex 200 ml
200 ml
29RON

Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: SAB0084 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
joi, 13.12.2018
ridicare personală
joi, 13.12.2018
Swiss Arabian Noora
200 ml | 29RON

Descriere parfum Swiss Arabian Noora

Deodorantul spray Swiss Arabian Noora completează perfect parfumul din aceeași serie. Combate eficient transpirația nedorită, îngrijește pielea axilelor și o menține proaspătă și frumos parfumată, ore în șir.

Despre brand Swiss Arabian

Swiss Arabian a fost fondat în 1974, iar, astăzi, se numără printre cele mai populare branduri de parfumuri arăbești. Producția modernă de parfumuri orientale este realizată în cooperare cu bine-cunoscuta companie elvețiană Givaudan Roure, care se numără printre cei mai respectați furnizori de ingrediente exclusive și de materiale necesare pentru fabricarea parfumurilor. Mai mult decât atât, este renumit pe plan mondial pentru excelenta sa școală de parfumerie.

Parfumuri minunate, ce evocă depărtări exotice, în flacoane rafinate, care decorează elegant orice măsuță de toaletă. Aromele senzuale evidențiază frumusețea femeilor și farmecul lor delicat sau accentuează masculinitatea, mândria și frumusețea virilă a bărbaților. Încercați și dumneavoastră aceste parfumuri de lux, cu adieri exotice!

Rating Swiss Arabian Noora

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!