Swiss Arabian Al Waseem Eau de Parfum pentru bărbați

4×
Swiss Arabian Al Waseem Eau de Parfum pentru bărbați
Swiss Arabian Al Waseem Eau de Parfum pentru bărbați
100 ml
155RON

155,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SAB0008 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 10.05.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Swiss Arabian Al Waseem
Compoziție

Descoperiți un parfum deosebit de masculin și seducător! Apa de parfum Swiss Arabian Al Waseem, este un amestec intrigant și complex de note parfumate. Aroma sa picantă, florală cu acorduri lemnoase, este perfectă pentru bărbatul carismatic și senzual.

  • oriental – lemnos
  • pentru gentlemanul modern
  • pentru seară și ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Parfumul se deschide cu o combinație de flori albe proaspăt înflorite, de crin clasic și lăcrămioare. În inima parfumului, se îmbină într-un amestec fascinant și contrastant, zambilele de primăvară cu chimenul condimentat. Tonurile de iris și piper, dau dependență, așezându-se în notele de bază care oferă persistența aromei. Combinând cedrul cu lemnul de agar, patchouli și mosc, se adaugă o notă de perfecțiune.

Povestea parfumului
Parfumurile Swiss Arabian, evocă depărtări exotice, în flacoane rafinate. Aromele senzuale accentuează masculinitatea, mândria și carisma bărbaților.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
flori albe, lacramioare, iarba
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
stanjenel, chimion, piper, zambila
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, mosc, cedru
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Swiss Arabian

Swiss Arabian a fost fondat în 1974, iar, astăzi, se numără printre cele mai populare branduri de parfumuri arăbești. Producția modernă de parfumuri orientale este realizată în cooperare cu bine-cunoscuta companie elvețiană Givaudan Roure, care se numără printre cei mai respectați furnizori de ingrediente exclusive și de materiale necesare pentru fabricarea parfumurilor. Mai mult decât atât, este renumit pe plan mondial pentru excelenta sa școală de parfumerie.

Parfumuri minunate, ce evocă depărtări exotice, în flacoane rafinate, care decorează elegant orice măsuță de toaletă. Aromele senzuale evidențiază frumusețea femeilor și farmecul lor delicat sau accentuează masculinitatea, mândria și frumusețea virilă a bărbaților. Încercați și dumneavoastră aceste parfumuri de lux, cu adieri exotice!

Rating Swiss Arabian Al Waseem4