Subrina Professional Hair Code I Wonder spuma fixare puternică

Subrina Professional Hair Code I Wonder spuma  fixare puternică
Subrina Professional Hair Code I Wonder spuma  fixare puternică
300 ml

Cod: SUB0053 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Subrina Professional Hair Code I Wonder
Caracteristici

Spuma de întărire Subrina Professional Hair Code I Wonder conferă coafurii forma și volumul dorite.

Caracteristici:

  • fixare ultra-puternică
  • produsul este deosebit de potrivit pentru părul fin și moale
  • adaugă volum, de la rădăcini

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul umed și apoi se modelează în forma dorită.

Caracteristici

Consistență
spumă
Efect
Definire și textură, Fixare, fermitate
Grad de fixare
fixare puternică

Despre brand Subrina Professional

Brandul Subrina Professional are o lungă tradiție, care datează din anul 1908. La începuturile sale, firma se numea GOLOB & CO și producea doar agenți de curățare pentru piele și încălțăminte. În 1946, compania și-a schimbat numele în Ilirija și, tot atunci, a început să fabrice și produse de îngrijire a părului.

Compania slovenă s-a extins mai întâi în toate țările balcanice, iar, ulterior, și în Europa Centrală și de Est. Pe piața cehă, produsele companiei Ilirija s-au vândut inițial sub mai multe nume, iar, din 2004, toate produsele au fost trecute sub umbrela unui singur brand, și anume Subrina Professional.

Aceste produse pentru îngrijirea părului, de ultimă generație, sunt concepute atât pentru saloanele de coafură profesionale, cât și pentru clienții acestora. Toate produsele se conformează celor mai stricte standarde ale Uniunii Europene, intrate în vigoare la începutul anului 2008.

Compania Subrina Professional urmărește nu numai calitatea înaltă a produselor sale, ci și menținerea unui stres ecologic redus. Compania Subrina Professional se axează pe utilizarea ingredientelor active naturale ca, de exemplu, uleiul de argan.

În prezent, compania declară că produsele sale sunt lipsite de substanțe nocive, cum ar fi parabenii, și nu eliberează formaldehidă. Subrina Professional vă oferă tot ce aveți nevoie pentru un păr frumos și sănătos.

Cea mai recentă gamă de produse pentru îngrijirea părului, Subrina Professional PHI, conține 20 de ingrediente naturale active, pentru un păr frumos, sănătos și puternic. Alegeți și dumneavoastră din gama bogată a produselor Subrina Professional!

Rating Subrina Professional Hair Code I Wonder