STR8 Oxygene

gel de dus pentru bărbați 250 ml

STR8 Oxygene gel de dus pentru bărbați 250 ml
STR8 Oxygene gel de dus pentru bărbați 250 ml
gel de dus pentru bărbați 250 ml

Cod: ST81118 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Sticluță reîncărcabilă pentru parfum cadou la cumpărăturile minime de 220 RON. Alegeți-vă culoarea în coșul de cumpărături.
STR8 Oxygene
gel de dus pentru bărbați 250 ml

Descriere parfum STR8 Oxygene

Gelul de duș STR8 Oxygene completează perfect parfumul din aceeași serie. Conferă prospețime și lasă pielea moale și parfumată, stimulează simțurile și îmbunătățește încrederea în sine. Transformă fiecare spălare într-o experiență uimitoare.

Despre brand STR8

STR8 Parfumuri | Brand-ul STR8 a aparut pe piata din Cehia in 2002 si si-a castigat rapid fanii si clientela fidela. Brand-ul a devenit cunoscut pentru ambalajele originale si inovative pentru parfumuri pline de energie, entuziasm si senzualitate. Compania STR8 este in curs de dezvoltare fiind mereu cu un pas inainte sub inspiratia noilor tendinte, consolidandu-si in acelasi timp pozitia pe piata. In 2005 compania a continuat traseul inovatiilor, creand o noua gama de ambalaje originale si parfumuri unice. Noua colectie STR8 se inspira din tendintele din industria automobilelor. Actualul logo al companiei simbolizeaza cunoscuta placuta de inmatriculare a masinilor.

Rating STR8 Oxygene

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!